INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

VIDEO Laude pentru Chiricheș după evoluția din prima etapă » Fundașul român și-a luxat umărul

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 20 august 2017 13:35

Vlad Chiricheș a fost integralist în prima etapă din Serie A, Verona - Napoli 1-3. Fundașul român n-a avut o ezitare decât în final, când s-a și accidentat. Gazzetta dello Sport i-a dat 6 și a remarcat că Vlad rămâne prima rezervă a lui Albiol sau Koulibaly.

Chiricheș a pornit sezonul în Serie A ca titular la Napoli. A fost însă alegerea antrenorului Sarri să rotească titularii după play-off-ul Ligii cu Nice.

Folosit în locul lui Albiol, fundașul român a avut probleme doar pe final, când a alunecat și l-a scăpat în careu pe Pazzini, fază la care și-a luxat umărul stâng. A continuat după ce a primit îngrijiri medicale, într-un meci terminat în "zece" cu Verona, 3-1, eliminat Hysaj, la penaltyul gazdelor.

Vlad a primit nota 6 în Gazzetta dello Sport, care a punctat că Sarri îl preferă înaintea lui Maksimovici pentru că știe mai bine mișcările dorite de tehnician: "Inconsistența atacului veronez i-a permis să aibă o seară liniștită, cu excepția finalului". "N-a mai urcat și a rezolvat fazele simplu", a completat Corriere dello Sport. 

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

94%a fost procentajul de reușită al paselor lui Chiricheș în meciul cu Verona

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează