INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

VIDEO Laurențiu Brănescu, omul meciului pentru Kilmarnock » I-a exasperat pe Steven Gerrard

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 19:16

Portarul Laurențiu Brănescu a fost votat de suporteri cel mai bun jucător de la Kilmarnock în duelul de pe teren propriu Rangers, la debutul în noul sezon. Totuși, Glasgow a câștigat, 2-1, cu un gol marcat în ultimul minut de joc.

Goalkeeperul care încă aparține de Juventus apără acum poarta scoțienilor de la Kilmarnock, iar astăzi a făcut un meci mare în fața echipei antrenate de Steven Gerrard.

Brănescu (25 de ani) a primit două goluri, dar a fost desemnat omul meciului de suporterii lui Kilmarnock, care au votat într-un sondaj pe site-ul clubului.

Rangers a deschis scorul în minutul 16 prin Arfield, dar gazdele au egalat cu 7 minute înainte de final. Goldson a dat lovitura în ultimul minut de joc.

Laurențiu Brănescu a ajuns la Juventus în 2015, însă de atunci a fost mereu împrumutat la Haladas, Omonia, Dinamo București, HNK Gorica, Zalgiris și Kilmarnock. De-a lungul carierei a mai jucat pentru Râmnicu Vâlcea și Virtus Lanciano.

Citește și:

Constantin Budescu este liber de contract: „A denunțat unilateral contractul! Sper să-și găsească alt club”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează