INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

VIDEO Lazio a pierdut derby-ul cu Roma, dar presa italiană i-a dat notă de trecere lui Ștefan Radu: "Cel mai bun dintre apărători" » Românul s-a accidentat la coapsă

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 11:50

Ștefan Radu, fundașul român al lui Lazio, a cedat împreună cu toată apărarea lazială asalturilor giallorosse de după pauză. "A fost însă cel mai isteț, preferând lupta pozițională celei la baionetă", a scris Gazzetta dello Sport. 

Ștefan Radu n-a reușit să salveze de unul singur o apărare care-a suferit mult în derbyul cu AS Roma, care a speculat două mari erori ale lui Bastos.

A rezistat bine o repriză, dar a cedat după pauză, sfârșind prin a fi schimbat în minutul 77, accidentat la coapsa dreaptă. Gazzetta dello Sport i-a acordat nota 6: "Cel mai puțin slab dintre cei 3 fundași titulari. Sau măcar cel mai isteț, preferând lupta pozițională celei duse la baionetă".

"A fost cel mai bun dintre apărători. A închis, s-a poziționat corect și i-a lăsat puține spații lui El Shaarawy. A ieșit din cauza problemelor musculare", a scris Corriere dello Sport (nota 6).

VIDEO cu rezumatul derby-ului de pe Olimpico

Doar agenția lalaziosiamonoi.it a fost ceva mai critică și i-a dat mai puțin, nota 5,5: "A blocat cu o alunecare disperată acțiunea lui Florenzi. Dar, în repriza secundă, s-a prăbușit o dată cu întreaga apărare lazială, sufocat fiind de presingul Romei"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează