INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

VIDEO Marcatorul de serviciu » Keșeru a ajuns la 13 reușite pentru Ludogoreț

Foto: Facebook/ PFC Ludogorets 1945
Foto: Facebook/ PFC Ludogorets 1945

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2017 17:29

Claudiu Keșeru a marcat în victoria obținută de Ludogoreț în deplasare cu Slavia Sofia (2-0), ocupanta locului 11 în prima ligă bulgară.

Keșeru a deschis scorul pentru Ludogoreț, în minutul 67, cu o lovituă de cap plasată perfect în poarta Slaviei. Scorul final a fost stabilit de Zhuliao, în minutul 76.

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului!

Keșeru și Moți au fost integraliști în partida cu Slavia Sofia, care ar fi trebuit să se joace ieri, însă a fost amânată din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Ludogoreț este lider detașat în Bulgaria, cu un avans de zece puncte față de principala sa urmăritoare, Levski Sofia. 

Echipele de start:

Slavia Sofia: Petkov - Pashov, Velkov, Hristov, Khamis - Martinov, Semerdzhiev - Krastev, Karabelyov, Vasev - Dimitrov

Ludogoreț: Stoyanov - Sasha, Plastun, Moți, Natanael - Dyakov, Campanharo - Da Silva Araujo, Zhuliao, Wanderson - Keșeru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează