INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SOUTHAMPTON

VIDEO Mărturisirea șocantă a lui Gardoș după revenirea pe teren: "Au fost zile în care am vrut să renunț"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2016 17:02

Florin Gardoș a revenit pe teren după 9 luni în care a fost accidentat. Fundașul de 27 de ani a jucat pentru echipa U21 a lui Southampton, unde a bifat 71 de minute.

Gardoș a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate ale genunchiului drept și spune că a avut momente în care îi trecea prin minte să se lase de fotbal.

"M-am simțit foarte bine, am fost entuziasmat și nerăbdător să joc acest meci. Nu aș spune că emoțiile au fost mai mari ca de obicei, dar am fost destul de emoționat. Așteptam de mult timp acest moment.

A fost una dintre cele mai grele perioade din viața mea. Cel mai dificil moment a fost la 6 luni de la accidentare, când am început să mă antrenez. Asta pentru că, deși sesiunile de pregătire erau la un ritm normal, eu eram obligat să fac pauze de câte 3-4 zile. A fost frustrant", a spus Gardoș într-un interviu pentru site-ul clubului.

Românul a vorbit și despre momentul când va reveni la prima echipă și spune că încă se gândește la o convocare la Campionatul European din Franța.

"Începând de săptămâna viitoare voi fi 100% apt. Asta deși mai am nevoie de jocuri pentru a intra în ritm. Sper, totuși, să prind câteva minute la prima echipă până la finalul acestui sezon. Mă gândesc la EURO, îmi doresc foarte mult să fiu acolo, dar, din păcate, am revenit pe teren mult mai târziu decât credeam. Însă, cât timp mai am șanse să fiu la EURO, eu mai sper", a adăugat Gardoș.

"Am avut zile în care îmi venea să renunț. Au fost zile în care credeam că primul meci nu va mai veni. Doar datorită vouă (n.r. a fanilor) am continuat să lupt și am trecut peste toate greutățile" Florin Gardoș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ge0x
ge0x  •  19 Aprilie 2016, 23:19

Filip e mijlocas stanga..gardos central.. poate aia de la steoaia nu sunt fundasi..

dl.axinte
dl.axinte  •  19 Aprilie 2016, 18:29

... un mare fotbalist...nationala are nevoie de el si nu de tentative de fundasi cum este filip steliano ....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează