INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VOLYN LUȚK

VIDEO Matei face show în Ucraina! Supergol marcat de mijlocașul român al lui Volyn Luțk

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2015 19:31

Florentin Matei traversează o perioadă excelentă la Volyn Luțk, unde a reușit să marcheze din nou azi, în partida cîștigată de echipa sa pe terenul lui Cernomoreț Odessa, scor 2-1.

Românul a punctat în minutul 10 dintr-o lovitură liberă scoasă tot de el, executată excelent pe colțul portarului.

Didenko a majorat diferența oaspeților în minutul 24, iar Petko a marcat singurul gol al gazdelor cu 16 minute înainte de final.

Volyn e pe locul 4 în acest moment, cu 14 puncte, la egalitate cu Dnipro și la două lungimi de Șahtior, singura echipă în fața căreia a pierdut pînă acum.

Matei a ajuns la 3 goluri în acest sezon, fiind la egalitate cu vedetele lui Dinamo Kiev, Junior Moraes și Yarmolenko. Tînărul jucător mai are două reușite și în Cupa Ucrainei.

 
SUPER reușita lui Matei pentru Volyn Luțk :)

Matei face show în Ucraina! :D :D :DSUPERGOL marcat de mijlocașul român: http://bit.ly/1io0XQq

Posted by Gazeta Sporturilor on 13 Septembrie 2015

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează