INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

VIDEO Maximă nebunie » Stuttgart a murit şi a înviat de două ori la Frankfurt, 5-4, cu Alexandru Maxim pasator la două goluri

Articol de - Publicat duminica, 26 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 octombrie 2014 21:39

Titularizat ieri după două luni de antrenorul Veh, Alex a împins-o pe VfB la 3-1. Eintracht a întors la 4-3 în doar 8 minute, dar şvabii au replicat uluitor pe final. 5-4 în trei minute!!!


Maxim s-a profilat la Stuttgart pe jocuri cu scenarii abracadabrante. După 3-3 cu Leverkusen, ieri a prins iar un rol de protagonist şi în halucinanta victorie cu Eintracht. La Frankfurt, VfB a revenit de la 0-1 la 3-1 şi de la 3-4 la 5-4, murind şi înviind de două ori în cel mai epic meci al sezonului!

Click aici pentru VIDEO!

Alex a contribuit la thriller cu două pase de gol. Titularizat după aproape două luni de antrenorul Veh, "tricolorul" a deviat uşor mingea pentru egalarea lui Harnik (34), anulînd avantajul gazdelor (Madlung 21). Iar imediat după pauză, l-a servit excelent în careu pe Gentner, ce a făcut 3-1 cu o diagonală letală. În 17 minute, şvabii răsturnaseră scorul şi visau la al doilea succes al sezonului.

Prea devreme şi prea simplu. Eintracht a făcut două mutări inspirate şi s-a dezlănţuit. În doar opt minute Meier, Aigner şi iar Madlung au modificat tabela de la 1-3 la 4-3! Era abia minutul 65, iar VfB părea zdruncinată ireversibil. Greşit! Werner şi Gentner au făcut 5-4 în trei minute! Şi aşa a rămas la capătul unui meci terminat nervos de gazde în zece ("roşu" Seferovici pentru proteste).


2 assisturi şi un gol are Maxim în 287 de minute jucate. Ieri a fost în premieră integralist în acest campionat

22 de şuturi (12-10 pentru Eintracht) au fost trimise ieri pe poartă. Gazdele au avut şi două bare

DORTMUND - HANNOVER 0-1
Aproape de baraj!
Zmei în Ligă şi dezastru în Bundesliga. Borussia a pierdut ieri al patrulea meci consecutiv, 0-1 la Dortmund cu Hannover, şi a ajuns pe locul 15, cu 7 puncte, la unul singur de Hamburg, aflată pe poziţia de baraj pentru evitarea retrogradării! Golul japonezului Kiyotake (61, foto) din lovitură liberă a decis totul. Trupa lui Klopp nici măcar n-a putut egala, deşi a avut pe final un om în plus pe teren!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 11:00

desi are mai putin de 4 minute, filmul video demonstreaza ca a fost un meci superb. de fapt, ce se mai poate zice dupa un meci incheiat cu un asemenea scor de polo. un 5-4 vine numai dupa o partida spectacol, eminamente fondata pe atacuri dupa atacuri. nota speciala pentru pasele lui maxim, a jucat bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează