INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO Mircea Bornescu a semnat cu Kavala. Va lua 200.000 de euro în primul an!

Bornescu, asistat de Ana Maria Prodan, a semnat cu Kavala. Actele au fost parafate chiar de patronul Stavros Psomiadis
Bornescu, asistat de Ana Maria Prodan, a semnat cu Kavala. Actele au fost parafate chiar de patronul Stavros Psomiadis

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 iulie 2011 20:24

UPDATE >> Mircea Bornescu a semnat astăzi cu formaţia elenă Kavala, unde va fi pregătit de fostul său antrenor de la Rapid, Marius Şumudică.

Bornescu a semnat un contract pe doi ani, urmînd să cîştige 200.000 de euro în primul sezon şi 230.000 de euro în cel de-al doilea. De asemenea, el va primi cîte 1.500 de euro pentru fiecare victorie a echipei cu el în teren. Mircea Bornescu a fost asistat de impresarul Ana Maria Prodan. "Mă bucur mult pentru Mircea. La valoarea sa nu-mi facem vreo problemă că nu găsim echipă. De fapt, d-aia am şi întîrziat atît, am analizat mai multe oferte şi asta ni s-a părut cea mai bună şi datorită faptului că echipa este antrenată de un român, Marius Şumudică", a afirmat Ana Maria Prodan

Portarul de 30 de ani era liber de contract după ce şi-a reziliat de comun acord înţelegerea cu Rapid, la finalul stagiunii trecute. Nemulţumit fiind de statutul de rezervă în detrimentul lui Dani Coman, acesta a acceptat să-şi rezilieze contractul şi să renunţe la o parte din banii pe care George Copos avea să-i mai plătească.

Bornescu a confirmat încă de acum două zile că negociază cu grecii de la Kavaa, echipă la care a evoluat în returul sezonului trecut şi Marius Niculae, venit sub formă de împrumut de la Dinamo. Kavala a terminat pe locul 6 ultima ediţie a campionatului elen.

Pentru postul de portar al echipei din primul eşalon grec, Mircea Bornescu s-a luptat cu fostul portar al lui Dinamo, Emilian Dolha, care este de asemenea liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu echipa din Ştefan cel Mare.

160.000 de euro pe sezon cîştiga Mircea Bornescu la Rapid

44 de meciuri a jucat Bornescu în tricoul Rapidului în două sezoane

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
pancone51
pancone51  •  21 Iulie 2011, 23:01

Pepe ,toti suporterii rapidisti te iubesc si-ti dorim bafta multa la noua ta echipa,asemenea lui Sumi- gol, fzr1923

crik66
crik66  •  21 Iulie 2011, 21:41

Din pacate a trebuit sa pleci din Giulesti.....................sper sa revi acolo unde iti este locul, intre buturile Rapidului (ca nu pot sa zic Giulesti pt ca nu se stie unde vom juca)................succes !!!

koko_rapidistu
koko_rapidistu  •  21 Iulie 2011, 18:31

multa bafta pepe la noua ta echipa!!!!!!!!si sper ca o data vei reveni in giulesti!!!!!!!!!!!!frzr

Vezi toate comentariile (7)
Comentează