INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

VIDEO Mircea Lucescu, de neînlocuit la Şahtior. Mai tare decît Juande Ramos!

Mircea Lucescu, de neînlocuit la Şahtior. Mai tare decît Juande Ramos!
Mircea Lucescu, de neînlocuit la Şahtior. Mai tare decît Juande Ramos!

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 14 august 2011 15:26

Antrenorul român, Mircea Lucescu, şi-a cimentat şi mai mult locul pe banca tehnică a echipei din Doneţk, după ce în meciul cu numărul 600 pentru Şahtior, s-a impus lejer în faţa lui Dnepr (3-1), formaţie condusă de pe margine de spaniolul Juande Ramos, fostul antrenor al "galacticilor" de la Real Madrid.

Victoria a fost cu atît mai importantă cu cît Şahtior a cîştigat în deplasare, datorită golurilor marcate de 3 brazilieni, Luiz Adriano ('6), Jadson ('45+2) şi Fernandiho ('58). Singura reuşită a gazdelor a fost semnată de Kalinici ('82). Cu cele 3 puncte obţinute în acest week-end, Şahtior a adunat 16 puncte în clasamentul ucrainean, rămînînd lider cu două puncte mai mult decît Dinamo Kiev.

VEZI MAI JOS REZUMATUL VIDEO AL PARTIDEI

"Am meritat cu desăvîrşire victoria şi ne-am asigurat-o jucînd prudent. Nu mi-am schimbat părerea faţă de sezonul trecut, cînd am zis că Dnepr va fi un adversar foarte puternic în acest an", a declarat după meci " Il Luce".

Răzvan Raţ a rămas în continuare în afara lotului, fundaşul român antrenîndu-se separat după accidentarea suferită.

- 600 de meciuri a disputat Şahtior în prima ligă din Ucraina, primul fiind în 1992

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează