INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MUNTENEGRU - TURCIA 2-2

VIDEO Mircea Lucescu și-a ieșit din minți! A făcut o criză de nervi la adresa unui jucător: "E numai vina ta!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 28 martie 2018 12:09

Turcia, naționala lui Mircea Lucescu, a terminat la egalitate amicalul cu Muntenegru, 2-2. Selecționerul Semilunii l-a acuzat prin gesturi și vorbe la marginea terenului pe tânărul atacant de la Villarreal, Enes Ünal, pentru mingea pierdută: "Vreau disciplină, atitudine și educație, asta este filosofia mea".

Turcia conducea cu 2-0 după doar o jumătate de repriză la Podgorica, dar n-a scos decât o remiză, 2-2, cu Muntenegru, adversara "tricolorilor" din grupa de Ligii Națiunilor. Golul egalizator din minutul 87, realizat de Mugoša cu un șut din marginea careului, l-a scos din sărite pe Mircea Lucescu. Selecționerul a țipat la Enes Ünal, pe care l-a acuzat, gesticulând foarte nervos pe margine, că a pierdut ușor mingea: "E numai vina ta!".

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

"Să iubească naționala!"

Nu i-a picat bine antrenorului român nici primul gol al gazdelor, chiar înaintea pauzei, pe o greșeală în lanț a defensivei vulnerabile, care l-a lăsat pe Tomaševici să centreze și pe Ivanici să înscrie lejer cu capul. A avut și satisfacții, favoritul său Ünder deschizând scorul (11), iar Okay Yokuşlu dublând avansul din fază fixă (23).

La conferința de presă a insistat însă pe dorința de a insufla echipei filosofia sa de joc: "Eu nu mă abat de la ea, disciplină, atitudine, educație. Toate sunt foarte importante, vorbim mereu despre ele și sigur vor veni și rezultatele. Jucătorii trebuie să iubească echipa națională și să simtă emoția în teren, altfel este greu să faci performanță. Sper și am multă încredere că îmi vor înțelege filosofia și ne vom atinge obiectivele finale". 

"Am nevoie să repet același lucru înaintea fiecărui meci, într-o perioadă scurtă de timp. Îmi trebuie jucători inteligenți, cu voință, disperați, care să iubească tricoul și culorile naționalei" Mircea Lucescu, selecționer Turcia

"Turcia e o țară mare și are ligă puternică și națională valoroasă. Lucescu face treabă bună și a parcurs pași importanți, astfel că prevăd un mare viitor pentru echipa lui" Ljubisa Tumbakovici, selecționer Muntenegru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  29 Martie 2018, 08:49

Daca ML va reusi sa insufle aceste principii sanatoase in toata suflarea fotbalistica din Turcia, prevad in urmatorii 3-4 ani o echipa care cu greu va fi invinsa. Iar rezultatele nu vor intarzia sa vina.

raul09
raul09  •  28 Martie 2018, 16:04

Tu crezi ca turcia e romania sa fie desfiintata de rusi? habar nu ai ce vorbesti e pe locul 8 in lume ca putere militara turcia a fost marele imperiu otoman astia au convingeri de cucerire si marire nu sa lasa vreodata cotropiti de cineva asa ca mai pune mana pe o carte si citeste inainte de debitezi asemenea prostii

1603333626579973
Mircea Deca  •  28 Martie 2018, 15:53

turcul erdogan,e un rus infiltrat.....................lucica mama,vino s-o sfarsesti acasa...............

Vezi toate comentariile (5)
Comentează