INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Motan fără noroc » Bogdan Stancu a marcat, dar Orduspor a pierdut: 2-3 cu Ganziantep

Bogdan Stancu, dreapta, e golgeterul lui Orduspor
Bogdan Stancu, dreapta, e golgeterul lui Orduspor

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 martie 2013 21:34

”Tricolorul” a transformat un penalty obţinut tot de el. E la a 9-a reuşită în acest sezon.

Sentimente amestecate pentru Bogdan Stancu, ieri, la finalul meciului de campionat cu Gaziantep (2-3). Revenit între titularii lui Orduspor, după accidentarea suferită la umărul stîng, ex-stelistul a egalat la unu, dintr-un penalty obţinut tot de el (27), dar nu s-a putut bucura cum trebuie de a 9-a reuşită a sezonului.

VIDEO: Vezi AICI rezumatul meciului!

Echipa lui a pierdut şi a căzut pe locul 16 în clasament, prima poziţie retrogradantă. "Sîntem într-o situaţie delicată, dar sînt sigur că o vom scoate la capăt", a declarat Motanul, care a ţinut să-l liniştească pe Piţurcă: "Mai am ceva dureri la ligamentele umărului, dar e tot mai bine. Selecţionerul poate conta pe mine".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează