INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Mouscron, victorie dramatică în Belgia » Echipa lui Rednic a revenit incredibil de la 0-2. Ce a făcut Antun Palici la debut

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 august 2017 22:33

Mouscron, formația antrenată de Mircea Rednic, a reușit o victorie superbă în meciul cu Gent, contând pentru etapa a patra din Belgia. Echipa "Puriului" s-a impus cu 3-2, după ce la pauză a fost condusă cu 2-0. 

Gent nu i-a dat nicio șansă lui Mouscron în prima repriză, conducând încă de la pauză cu 2-0, grație golurilor lui Dejaegere și Sylla.

Mouscron a redus din diferență în minutul 67, prin Dimitri Mohamed, egalând apoi în minutul 85, prin mexicanul Omar Govea.

Trupa lui Rednic a dat lovitura în minutul 87, grație golului reușit de Jonathan Bolingi, care l-a învins pe portarul lui Gent după în ce prealabil ratase un penalty.

VIDEO cu golurile

Antun Palici, fostul căpitan al lui Dinamo, a debutat în această seară pentru Mouscron. Lăsat pe bancă de Rednic, acesta a fost introdus pe teren la scorul de 1-2, în minutul 79, în locul lui Bruno Godeau.

Mijlocașul croat a revitalizat jocul echipei după intrarea în teren: a creat faza de la primul gol, centrând apoi la faza din care Mouscron a obținut penalty.

După patru etape, Mouscron se află pe locul patru, cu nouă puncte, continuând astfel forma bună din startul sezonului. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  21 August 2017, 09:12

Nu ati scris un lucru esential.La 0-2 in min.43 a fost eliminat Gigot de la Gent. Bravo lor ca au intors rezultatul,multi nu reusesc,ba au ratat si un 11m. la deja 3-2 in min.89 si nu in "prealabil" cum ziceti voi.Felicitari!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  21 August 2017, 00:38

Mircea Rednic e ANTRENOR!Îl tot muşcă unii de "portbagaj" când îi tot zic Strâmbul, dar omul drept.Felicitări, Mircea!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează