INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

VIDEO Mutu a înscris pentru Ajaccio în înfrîngerea de pe teren propriu cu Rennes » Meciul a fost întrerupt din cauza suporterilor

FOTO: digisport
FOTO: digisport

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 22 decembrie 2012 23:14

Adrian Mutu a reuşit să deschidă scorul în minutul 2 pentru echipa sa în meciul pierdut pe teren propriu cu Rennes, scor 2-4.

Vezi aici reuşita lui Adrian Mutu!

" Briliantul" a primit o minge la marginea careului, a făcut o piruetă şi a şutat cu stîngul la colţul din dreapta portarului celor de la Rennes.

Partida dintre Ajaccio şi Rennes a fost întreruptă în minutul 74 pentru prima oară după ce suporterii din spatele porţii lui Ochoa au încercat să intre în teren pentru a protesta la o decizie a arbitrului.

După ce a fost reluat, peste doar 2 minute a fost din nou întrerupt şi arbitrul Buquet a trimis echipele la cabine, însă a fost convins pînă la urmă pentru a relua partida.

Acesta a fost primul meci pentru noul antrenor al corsicanilor, Alber Emon, care i-a luat locul în această săptămînă de pe banca lui Ajaccio lui Alex Dupont.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
pinteat
pinteat  •  23 Decembrie 2012, 14:39
Postat de flo_ax pe 23 Decembrie 2012, 01:36

Hm, City castiga in min 90+3 dupa cel mai evident fault in atac din istorie, in Italia si Spania e dezastru, Interul e furata la greu, iar ce-a facut arbitrul francez intrece orice inchipuire... lovitura indirecta sutata direct in poarta fara ca mingea sa se miste. Politica dlui Platini in a-i proteja pe acesti mafioti cu fluieri da roade

prietene, mingea a fost atinsa, nu acolo a fost problema...lovitura libera nu trebuia acordata in primul rand pt ca fundasul lui ajaccio i-a pasat portarului cu CAPUL!! de aici au pornit toate problemele...

forzzainter
forzzainter  •  23 Decembrie 2012, 12:17

ce preluare, wow....pacat de caracterul lui ca talent mare e....

fartchild_saviola_t
fartchild_saviola_t  •  23 Decembrie 2012, 02:12

Ce gol frumos a dat....

Vezi toate comentariile (12)
Comentează