INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

VIDEO Mutu şi eroii săi corsicani » Ajaccio a scos o remiză neaşteptată în meciul cu PSG, scor 1-1

Ibrahimovici (dreapta) n-a trecut de zidul Ajaccio // Foto: Reuters
Ibrahimovici (dreapta) n-a trecut de zidul Ajaccio // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 19 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 19 august 2013 00:25

Ajaccio, Mutu şi Ravanelli au împlinit misiunea imposibilă: au rezistat la Paris! Furia lui Cavani şi Ibrahimovici nu i-a învins.

"Imposibilul poate fi posibil. Mergem să luptăm la Paris, chiar dacă PSG e mare favorită", anunţa Mutu, în timp ce Ravanelli, antrenorul italian al lui Ajaccio, îi avertiza pe rivali: "Noi vom ieşi cu fruntea sus din Parc". Şi minunea s-a întîmplat!

VIDEO: Vezi golul marcat de Pedretti

Cu Mutu transformat din divă în războinic pentru faza defensivă şi cu un portar fenomenal, mexicanul Ochoa, corsicanii s-au bătut pentru fiecare minge. Şi n-au fost supuşi de Ibrahimovici şi Cavani.

În minutul 9, Pedretti a înscris superb - şut de la 25 de metri aproape de vinclu -, iar PSG, oricîte ocazii a avut, una mai mare ca alta, un asediu infernal, n-a reuşit decît să egaleze. Cavani, 64 de milioane de euro, l-a doborît pe Ochoa cu o rachetă de la 18 metri (86).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
soriniz
soriniz  •  19 August 2013, 22:09

He, he. Ma inscriu si eu la looseri. Macar am pus handicap 2,5 asa ca prin minutul 70 eram deja linistit. In ceea ce priveste meciul, rar am vazut asa ceva: 35 la 1 suturi spre poarta., 20 de jucatori in careu mai tot timpul. Pe Mutu l-am vazut numai cand a iesit, in minutul 52, parea extrem de obosit, n-am inteles de ce, ca n-a trecut de centrul terenului.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  19 August 2013, 18:16

un meci asemanator cu petrolul-ceahlaul. s'au pus de'a curmezisul careului si le'a iesit.

marioa
marioa  •  19 August 2013, 14:51
Postat de nosferatv pe 19 August 2013, 13:07

Sa o luam pe rand: Ajaccio a avut un singur sut la poarta si un gol, PSG a avut vreo 30 de ocazii si tot un gol. Mutu nu a miscat, practic nu a facut nimic mai mult decat orice spectator, nici macar pressing. Altfel: in poza articolului apare in partea stanga (nu dreapta) Pastore (nu Ibrahimovic)

Te inseli. Mutu a facut mai mult decat orice alt spectator. S-a plimbat pe teren ceea ce specatorii nu puteau face. Din cand in cand mai simula si el cate o alergare dar nu mai mult de 10 metri ca era prea obositor si injositor pentru valoarea lui. Asta cat a fost in teren. pe urma a devenit spectator si tare imi e teama ca spectator va ramane.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează