INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER - GENOA 5-4

VIDEO NEBUNIE la debutul lui Stramaccioni la Inter. 9 goluri, 4 penaltyuri şi 2 eliminaţi!

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 18:14

Cristi Chivu a fost integralist sub comanda noului antrenor al lui Inter şi a fost foarte aproape de gol în repriza secundă.


Inter a debutat cu dreptul cu Andrea Stramaccioni la primul meci pe banca lui Inter, dar finalul a fost trăit la intensitate maximă. Asta chiar dacă în prima repriză meciul cu Genoa părea o simplă formalitate pentru Chivu&co. după dubla lui Milito şi reuşita lui Samuel.

Click aici pentru a vedea golurile!

Genoa a redus însă din diferenţă la ultima fază a primei reprize şi a reuşit să se apropie la un singur gol în primele minute ale reprizei secunde, după un henţ făcut în careu de Zanetti. Zarate a liniştit partida pentru cîteva momente, dar Genoa a mai beneficiat de un penalty şi de eliminarea lui Julio Cesar, care l-a faultat în careu pe Palacio. Gilardino a marcat, Inter a pornit din nou la atac, iar la debutul său în tricoul lui Inter, Freddy Guarin a obţinut un penalty transformat de acelaşi Milito.

Finalul i-a aparţinut tot centralului, care a dat penalty după duelul dintre Sculli şi Lucio, Genoa s-a apropiat la un singur gol, dar a fost prea tîrziu, Inter învingînd în final cu 5-4.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bulbuci
bulbuci  •  01 Aprilie 2012, 21:02

3 lovituri de penalty dubioase rau pentru genoa. primul a fost acordat dupa un hent discutabil ( zanetti era prea aproape de cel care lovise balonul cu capul) , la penalty-ul 2 julio cezar nu a avut nici cea mai mica intentie de fault pur si simplu a incercat sa agate balonul care era in lateralul ambilor jucatori dupa ultima atingere a lui palacio si la ultimul este fault in atac , jucatorul lui genoa intra cu talpa. Si penaltyul lui milito este dubios pentru ca jucatorul lui genoa din stanga lui milito atinge balonul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează