INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO Nicolae Stanciu a marcat primul gol pentru Al Ahli în campionat! Comentatorul a făcut show!

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 22:19

Nicolae Stanciu a bifat astăzi primul gol pentru Al Ahli în campionatul din Arabia Saudită. Românul a marcat în prelungirile primei reprize în victoria cu Al Wehda, scor 3-2.

Internaționalul în vârstă de 25 de ani a primit o pasă în careu de la Djaniny și a marcat pentru 2-0 din 9 metri singur cu portarul. Și comentatorul partidei a fost la înălțime. La golul românului nu s-a mai putut opri din urlat.

Scorul a fost deschis de Al Soma ('18), iar imediat după pauză același jucător a mai modificat o dată tabela de marcaj. Oaspeții au revenit în minutul 71 prin penalty-ul transformat de Otero. Kasongo a stabilit scorul final două minute mai târziu, 3-2. Al Wehda a rămas în 10 jucători în minutul 81, după eliminarea lui Anselmo.

2 goluri în 13 meciuri are Stanciu pentru Al Ahli în toate competițiile

 Citește și:

PAOK - LEVADIAKOS // Răzvan Lucescu a vorbit despre momentul în care va scrie istorie cu PAOK: „Mereu am fost pregătit pentru asta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
520143398153430
Pavel Radu  •  20 Aprilie 2019, 06:55

Bravo , urmează 6 luni de refacere !

fairplayromania
fairplayromania  •  20 Aprilie 2019, 05:53
Postat de digei pe 20 Aprilie 2019, 05:47

Fotbalul la ei este precum cel cu nasturi, nimeni nu se apara, nici un fel de marcaj... toata lumea in atac, toata lumea trage la poarta.

Aşa este, un fel leaspşa pe cocoţate....

digei
digei  •  20 Aprilie 2019, 05:47

Fotbalul la ei este precum cel cu nasturi, nimeni nu se apara, nici un fel de marcaj... toata lumea in atac, toata lumea trage la poarta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează