INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MLS

VIDEO Numai în America vezi aşa ceva! Focuri de armă pe stadion la meciul echipei lui Răzvan Cociş!

Articol de GSP - Publicat marti, 09 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 septembrie 2014 13:58

Răzvan Cociş a fost martorul unei întîmplări ciudate în meciul pierdut de echipa sa, Chicago Fire, în faţa celor de la New England Revolution, 1-2.

Cu Cociş titular, Chicago Fire a pierdut în deplasare cu scorul de 1-2, însă ce a urmat după golul marcat de echipa din New England nu s-a mai văzut pe stadioane.

Diego Fagundez a înscris pentru Revolution, apoi s-a bucurat într-un mod inedit: s-a dus lîngă un grup de "revoluţionari" de la marginea terenului înarmaţi cu muschete şi au tras chiar în timpul meciului.

VEZI VIDEO:

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
satyricon
satyricon  •  09 Septembrie 2014, 12:51

Voi astia de la "je se pe" va intreceti in "profesionalism". Nici macar o stire ca asta nu o puteti da corect 100%. Dupa cum se vede si din imagini Diego Fagundez a inscris pentru New England Revolution, nu pentru Chicago. In plus a inscris chiar de langa Cocis!

blue_man
blue_man  •  09 Septembrie 2014, 11:33
Postat de tegean pe 09 Septembrie 2014, 11:20

inca o dovada pt. ce lung drum avem de parcurs pt. a ne ridica la nivelul tarilor civilizate

stai tu linistit..la noi este infundat drumul,pentru todeauna

alerym
alerym  •  09 Septembrie 2014, 11:32

Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Vezi toate comentariile (8)
Comentează