INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SEGUNDA DIVISION

VIDEO Ochiroșii și echipa sa fac spectacol în Segunda! Mijlocașul a înscris cu Llagostera

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2015 21:09

Românii din liga secundă spaniolă au avut o seară perfectă. După reușita lui Florin Andone, Răzvan Ochiroșii a intrat cu gol în primul "11" la Alcorcon.

Mijlocașul român a fost titular pentru prima dată la echipa din Segunda Division, după ce în precedentele trei partide a intrat pe parcursul jocului. Ochiroșii a marcat al doilea gol al lui Alcorcon din victoria cu 6-1 din etapa a 10-a, de pe terenul lui Llagostera.

Ochiroșii a stat pe teren 66 de minute, după care a fost schimbat de Collantes.

Fostul jucător al Stelei a avut o evoluție bună și etapa trecută cu Oviedo, cînd a oferit o pasă de gol în partea a doua.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nucu43
nucu43  •  24 Octombrie 2015, 21:41

alta perla, dupa alaves-cordoba 2-2, conform gsp-ului, cand de fapt a fost 3-2, acum suntem informati ca alcorcon a castigat pe terenul lui llgostera, dar in realitate alcorcon a jucat pe teren propiu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close