INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LEVANTE - ESPANYOL 2-1

VIDEO Orbit de ”lanternă” » ”Am primit două goluri ca la copii”, a răbufnit Gâlcă, după ce echipa sa a fost întoarsă de ultima clasată

Articol de - Publicat duminica, 17 aprilie 2016 00:00

Espanyol refuză să-și ofere un final liniștit de sezon și a început să lege înfrângerile.

Dacă 1-3 cu Atletico era într-un fel un rezultat previzibil, rateul cu Levante l-a scos pe Costel Gâlcă din calmul proverbial. "Am luat două goluri mult prea ușor. Goluri de copii. De vină e concentrarea. Dacă nu ești conectat pe toată durata meciului, se întâmplă astfel de lucruri", s-a plâns antrenorul român, care a acuzat deschis atitudinea jucătorilor săi și neatenția cu care au tratat vineri două faze fixe.

Click aici pentru VIDEO!

Degeaba Hernan Perez a deschis rapid scorul. Ultima clasată și echipa cu cel mai slab atac din Primera (Gâlcă debutase cu o victorie în Cupă chiar cu Levante!) a profitat de erorile comice din apărarea oaspeților, răsturnând situația. Costelinho a fost iritat și când a fost chestionat de ziariști despre Felipe Caicedo, înlocuit în minutul 71: "Știu că l-am întrebat și mi-a spus că se simte bine, de aceea a intrat. Este un jucător foarte important pentru noi și era apt să joace. Nu regret nimic".

"Cânt intri pe teren trebuie să ai foame de victorie, ambiție, tensiune și autostimă, indiferent care e adversarul. Sunt dezamăgit și nervos"
Costel Gâlcă, antrenor Espanyol

1 punctîn ultimele 3 etape a obținut echipa lui Gâlcă în Primera, după 4 meciuri la rând fără eșec

15este locul ocupat de Espanyol, cu 36 de puncte, 7 peste Gijon, prima sub linia retrogradării

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează