INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

VIDEO ”Panti” fără fermoar » Cel mai bun portar din Premier League a luat gol și printre picioare

Joe Campbell trimite balonul în plasă printre picioarele lui Pantilimon: 1-0 // Foto: Reuters
Joe Campbell trimite balonul în plasă printre picioarele lui Pantilimon: 1-0 // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 06 decembrie 2015 00:00

Giroud a egalat mai întîi pentru ”pisicile negre”, pentru ca apoi să înscrie și în poarta cea bună, pentru 2-1. Precedentul ”tunar” care mai reușise așa ceva a fost Vermaelen, în noiembrie 2011.

În finalul sezonului trecut, cînd a scos aproape de unul singur punctul salvării de la retrogradare (0-0), Costel Pantilimon a fost eroul lui Sunderland. Ieri, la revenirea pe Emirates, românul n-a mai reușit să facă o partidă de excepție între buturile "pisicilor negre" și Arsenal a cîștigat cu 3-1.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Surprins de Campbell

În prima repriză, oaspeții au lăsat impresia că ar putea produce o surpriză la Londra. Borini a ratat prima mare ocazie, singur cu Cech, apoi Flamini a fost la un pas de autogol. Golul a picat însă, din senin, la poarta cealaltă (33).

Lansat în careu, Joe Campbell l-a prins pe Panti cu fermoarul deschis și i-a strecurat balonul printre picioare: 1-0. Dar cînd toată lumea aștepta pauza, Giroud a făcut o nefăcută și a deviat balonul în propria poartă: 1-1. Totuși, Sunderland n-a rezistat.

S-au apărat în 6

Același Giroud l-a bătut apoi și pe Pantilimon (64), reluînd cu capul, imparabil, la colțul scurt. Francezul a devenit astfel primul jucător al lui Arsenal, de la Vermaelen în noiembrie 2011, care înscrie în fiecare poartă într-un meci oficial.

Finalul i-a găsit pe "tunari" apărîndu-se cu 6 fundași (!), dar golul a căzut tot în poarta lui Costel: Ramsey, 3-1, în prelungiri.   

7 șuturiau expediat "tunarii" pe poarta lui Pantilimon, trei au fost goluri

Alte rezultate din Premier League:

STOKE - MAN. CITY 2-0
Dum, dum Arnautovici!

Ca o echipă mică. Așa a arătat ieri Man. City în deplasarea cu Stoke. Și-a fost pusă la zid imediat. Prima mare ocazie a gazdelor, primul gol. Shaqiri a slalomat efectiv pe flancul drept, printre apărătorii adverși, servindu-l în fața porții pe Arnautovici, care n-a trebuit să pună decît latul: 1-0. Și era doar minutul 7!

Pînă să-și dea seama oaspeții ce se întîmplă, tabela s-a schimbat din nou. Iarăși Arnautovici, servit de același Shaqiri: 2-0. City nu și-a mai revenit, ba a jucat și-n "10" din minutul 74, cînd accidentarea lui Fernando a găsit-o cu toate schimbările efectuate.

SWANSEA - LEICESTER 0-3
Iar sînt "vulpile" pe locul 1
Jucătorii lui Leicester, revelațiile acestui sezon, au pierdut șefia etapa trecută, după 1-1 cu Man. United, dar au recuperat-o ieri (32 de puncte în 15 etape). O victorie fără drept de apel a formației lui Ranieri în Țara Galilor, 3-0 cu Swansea. Surprinzător, Vardy, golgeterul campionatului (14 reușite), n-a mai înscris. Doar i-a pasat o dată decisiv lui Mahrez. Internaționalul algerian, care are și cetățenie franceză, a fost eroul meciului, cu hat-trick.

MAN. UNITED - WEST HAM 0-0
Trei egaluri la rînd

Înaintea meciului de ieri, Louis van Gaal a declarat: "Pentru mine, cel mai important lucru e chimia dintre manager și jucători. Dacă o pierd, plec singur". Vestiarul încă îl susține, dar rezultate nu sînt bune deloc la Man. United. Al 3-lea egal la rînd, al 2-lea în Premier. 0-0 pe Old Trafford în fața lui West Ham. E pe locul 4, la 3 puncte de lider. Și riscă să fie eliminată din Liga Campionilor: dacă Manchester nu bate la Wolfsburg, iar PSV o învinge pe ȚSKA, echipa engleză ajunge în EL.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează