INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO PAOK dă vina pe antrenorul lui Oly, dar nu scapă: cel puțin 3 puncte penalizare și va juca "șocul" cu AEK fără spectatori! Ultimele noutăți din Grecia

FOTO: Reuters +2   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2018 11:22

PAOK, Clubul lui Răzvan Lucescu, a făcut plângere împotriva lui Óscar García, antrenorul lui Olympiakos, după meciul de duminică. Totuși, riscă și meci pierdut la masa verde, și penalizare. Plus minimum două partide cu porțile închise. Și viitorul joc pe teren propriu e cu AEK, rivala pentru titlu

PAOK se concentrează acum pe Cupă, are mâine prima manșă a semifinalei pe terenul lui Panionios, dar titlul rămâne mai important și clubul se implică total în scandalul cu Olympiakos. A făcut plângere împotriva lui Óscar García, acuzându-l pe spaniol, lovit în față cu o rolă de hârtie, că a exagerat tocmai pentru ca meciul să nu se joace, iar gazdele să piardă la masa verde.

 

"García putea sta pe bancă"

Antrenorul lui Oly, externat de la spital luni, are un raport medical care îl apără: edem la buza superioară, dureri la maxilar și la gât, cu amețeală și stări de vomă. Susține și că a suferit o ușoară comoție cerebrală. Numai că doctorul Vasilis Halvagoulis, care l-a văzut la Interbalkan Medical Center, e convins că "tehnicianul s-ar fi putut întoarce la stadion și sta pe bancă".

De aceea, PAOK pretinde că totul a fost premeditat. Atacantul Mirallas i-a provocat pe fanii alb-negrilor cu gesturi obscene, apoi Óscar García a refuzat să înceapă meciul. "A fost o întreagă strategie. Olympiakos anunțase că va părăsi terenul la cel mai mic incident", a declarat Kyriakos Kyriakos, ofițerul de presă al grupării din Salonic.

Stadionul gol pe 11 martie

Totuși, PAOK nu va scăpa. Cel puțin trei puncte penalizare, dacă nu și 0-3 joc pierdut. Plus între două și patru partide cu porțile închise. Ceea ce înseamnă că Lucescu nu va avea spectatori pe 11 martie, la confruntarea decisivă cu AEK, marea rivală în lupta pentru titlu. 

"Alt an, același rahat. Fotbalul se joacă pe teren, nu la tribunal. Dar întreaga Grecie a văzut cât de speriați erați, ați fugit repede la vestiare ca niște găini. Noi suntem PAOK și vom câștiga la sfârșit. Credeți asta!" Robert Mak, mijlocaș PAOK

S-au plâns de Răzvan

Nu doar PAOK l-a acuzat pe antrenorul advers. Potrivit presei elene, Olympiakos s-a plâns de comportamentul lui Răzvan Lucescu. De faptul că tehnicianul gazdelor nu s-a interesat deloc de situația lui Óscar García, după ce acesta a fost lovit în față cu rola de hârtie. Luce jr. le-a spus doar atât jurnaliștilor greci: "Au fost niște lași". 

AEK a făcut egal

PAOK are și puțin noroc. Dacă AEK ar fi câștigat luni seară pe terenul lui Atromitos, ar fi revenit pe prima poziție. Dar echipa lui Manolo Jiménez, deși a deschis scorul, a făcut doar o remiză, fiind egalată în minutul 80. 1-1, și PAOK rămâne lider, cu un punct avans (52-51), chiar dacă are un meci mai puțin disputat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1650189735229298
Curilianu Liviu  •  27 Februarie 2018, 16:36

Foarte urat din partea lui Oscar,chiar nu a vrut sa îl lovească,dar și noi am avut cazul bricheta cu Lovin care fugea sa închidă meciul.

ionnis
ionnis  •  27 Februarie 2018, 16:21
Postat de Radu Vernescu pe 27 Februarie 2018, 15:44

Ce teatru ieftin face Oscar Garcia.... oare nu i-a fost rusine sa dea ochii cu familia/prietenii dupa ce a iesit din spital ? Asa vrea el sa castige un campionat ? jenant ... Eu ca patron l-as da afara.

Patronul l-a pus sa faca asta :D

706409849468094
Radu Vernescu  •  27 Februarie 2018, 15:44

Ce teatru ieftin face Oscar Garcia.... oare nu i-a fost rusine sa dea ochii cu familia/prietenii dupa ce a iesit din spital ? Asa vrea el sa castige un campionat ? jenant ... Eu ca patron l-as da afara.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează