INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI - LEGIA 6-2

VIDEO Parc de distracții » Chiricheș, om de încredere în cea mai tare echipă a competiției

Articol de - Publicat sambata, 12 decembrie 2015 00:00

Titular al cincilea meci la rînd în EL, Vlad a jucat foarte bine și joi, a marcat din nou, însă golul cu capul i-a fost anulat incorect. ”E deja o certitudine”, îl laudă Corriere dello Sport

N-are loc în Serie A, dar cînd schimbă statutul de rezervă cu cel de titular în Europa League nu dezamăgește. Chiricheș e om de încredere în apărarea lui Sarri, doar 3 goluri primite (două, joi cu Legia 5-2), cea mai tare din această ediție a competiției, la egalitate cu Schalke. Și apare la finalizare în atacul cel mai prolific din istoria EL, 22 de goluri. După reușita de la Bruges, Vlad a marcat și cu Legia, cu capul, dar arbitrul a anulat greșit pentru un fault imaginar la El Kaddouri!

Click aici pentru VIDEO!

O eroare, dar și multe bile albe

"Altă evoluție bună în Europa League, s-a descurcat mereu bine cu mingea, sigur la închidere", a comentat tutto napoli.net. "E deja o certitudine. Bun în dueluri și pe lansarea acțiunilor, foarte bun în jocul aerian. Dacă nu era eroarea asistentului de poartă, ar fi sărbătorit al doilea său gol la Napoli", l-a lăudat Corriere dello Sport, ce l-a notat cu 6,5. Are și o mică bilă neagră, ieșirea neinspirată la blocaj la golul doi al Legiei. A fost schimbat în minutul 75, cu debutantul Luperto.

18 punctea făcut Napoli în grupe, unica integralistă în Europa în acest sezon și a 6-a în istoria competiției, după Salzburg, Anderlecht, Tottenham, Zenit și Dinamo Moscova

"Mă simt bine la Napoli, sîntem o mare familie. Studiez italiana, iar colegii mă învață și dialectul napoletan. Pentru titlu sînt patru echipe la același nivel"
Vlad Chiricheș, fundaș Napoli

16 fani arestați și 14 răniți

Ultrașii Legiei au provocat incidente grave și la Napoli. Bilanțul ciocnirilor cu tifosii lui Napoli de joi e de 16 arestați (7 italieni, 7 polonezi și 2 bulgari, ai lui Lokomotiv Plovdiv) și 14 răniți, între care 11 agenți de ordine. Trei fani polonezi au fost condamnați la 3 ani și o lună de închisoare.

Demisie în bloc la Partizan

Echipa care a eliminat Steaua în turul 3 preliminar al Ligii a capotat în Europa League. Întreaga conducere a lui Partizan a demisionat după eșecul de la Belgrad, 1-3 cu Augsburg, ce i-a eliminat pe sîrbi din EL. "Am investit toate speranțele noastre într-un succes european după rezultatele slabe din campionat. N-am mai fi plecat dacă nu pierdeau", a spus directorul sportiv Milos Zuvara, care va conduce clubul pînă la convocarea unei Adunări Generale în 30 de zile.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
923627714363420
Crs Dvd  •  12 Decembrie 2015, 14:26

Printre cele mai frumoase galerii din Europa:Napoli si Legia

Vezi toate comentariile (1)
Comentează