INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO Pe marginea prăpastiei » Echipa antrenată de Dan Petrescu a înregistrat un nou eşec

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 21:56

Kuban Krasnodar, echipa antrenată de Dan Petrescu, a pierdut meciul jucat în deplasare la Tyumen, scor 0-2, şi este pe loc retrogradabil în a doua ligă rusă.

Mamtov, în minutul 79 din penalty şi Klenkin, în al cincilea minut de prelungire, au adus victoria pentru Tymen, ocupana locului zece în clasamentul ligii secunde din Rusia.

VIDEO cu rezumatul meciului

Kuban este pe locul 17, cu doar 13 puncte după 14 meciuri şi a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie. De altfel, echipa antrenată de Dan Petrescu a câştigat doar două partide în acest sezon, iar tehnicianul român riscă să fie dat afară de oficialii ruşi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
sakamoto
sakamoto  •  27 Septembrie 2016, 10:36

Cu exceptzia lui M.Lucescu, antrenorii romani, sint ca jucatorii romani si arbitrii romani:tabula rasa! Singura exceptzie fericita este desigur ionutz popa!

portardelegenda
portardelegenda  •  27 Septembrie 2016, 08:47

Luati-l la nationala si pe psihopatul asta ca doar dupa ce se bate cu arbitrii prin calificari *** . De exemplu la Cartzu nici acum nu s-au prins . Il catalogheaza ca ,, temperamental" . ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Septembrie 2016, 02:58

Bursucea ...esti terminat ca si antrenor ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează