INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ȘAHTIOR - DNEPR 0-2

VIDEO Picaj Dneprevăzut! » Mircea Lucescu pus la colț din nou de coșmarul din sezonul trecut: 0-2 cu Dnepr

Mircea Lucescu poate ajunge la 5 puncte în spatele campioanei Dinamo Kiev după doar 5 etape
Mircea Lucescu poate ajunge la 5 puncte în spatele campioanei Dinamo Kiev după doar 5 etape

Articol de - Publicat sambata, 15 august 2015 00:00

Deși aflată într-o mare criză financiară, finalista Europa League a profitat ieri, la Odessa, de vulnerabilitatea apărării ”minerilor”, Matheus și Selezniov lovind în final pe contraatac.

Mircea Lucescu are probleme în Ucraina. Egalul (2-2) cu Poltava n-a fost un simplu accident, iar aseară și Dnepr a speculat greșelile din defensiva lui Șahtior, cîștigînd meritat cu 2-0 la Odessa.+

VIDEO: Vezi AICI golurile!

Il Luce nu și-a mai menajat ieri titularii pentru Ligă, știind cîte probleme i-a pus Dnepr în sezonul trecut. Scenariul s-a repetat, așa că au apărut ocaziile la poarta lui Piatov, ce a intervenit salvator la șutul lui Danilo.

Nici atacul nu a funcționat, Gladki ratînd preluarea în poziție favorabilă și apoi reluînd cu capul alături de bară. La fel, Alex Teixeira a trimis anemic de la 11 metri. 0-0 la pauză.

Tot Danilo a avut cele mai clare situații în actul doi, însă colegul Selezniov i-a blocat șutul, apoi Piatov a scos excelent cu piciorul. În replică, Fred și Gladki l-au luat la țintă pe Boiko. Dnepr s-a distrat cu fundașii lui Lucescu, dar și cu ocaziile.

Nici Matheus nu a putut marca, nimerind plasa laterală! Șahtior putea primi un 11 metri la căderea în careu a lui Facundo Ferreira și, imediat, a venit contraatacul letal, finalizat cu clasă de Matheus (84). "Minerii" au terminat în zece oameni (Șevciuk al doilea "galben") și Selezniov, fostul vîrf al lui Il Luce, a dat sentința definitivă (90+4).

Au venit direct la meci!

Problemele financiare ale finalistei Europa League au constrîns-o să se deplaseze direct la meci, fără ca adversara lui Il Luce să se cazeze la hotel în Odessa, cum prevede regulamentul. Mai mult, antrenorul Miron Markevich și-a prezentat demisia, însă conducerea clubului i-a respins-o.

2 egaluri și două eșecuri are Mircea Lucescu în ultimele 4 meciuri acasă cu Dnepr în campionat. Șahtior n-a mai învins de pe 28 septembrie 2012 (2-1)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close