INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

VIDEO Pisica furioasă » Costel Pantilimon a debutat cu nervi la Sunderland, 3-1 cu Crystal

Pantilimon (în galben) nu poate bloca şi mingea lui Brown (dreapta). Autogol // Foto: Guliver/GettyImages +2   FOTO
Pantilimon (în galben) nu poate bloca şi mingea lui Brown (dreapta). Autogol // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 noiembrie 2014 22:15

După ce a respins o minge "eroic", cum scrie Daily Express, portarul "pisicilor negre" a luat la palme bara şi a dat cu pumnii în pămînt de nervi, urlînd în faţa colegului vinovat.

Nouă etape a stat Pantilimon pe banca lui Sunderland, sperînd ca managerul Gustavo Poyet să-i dea şi lui o şansă în Premier League. "Mannone a greşit prea mult, e rîndul românului, a aşteptat suficient", a spus Poyet, după ce "black cats" primiseră 17 goluri, zece numai în ultimele două partide, 0-8 cu Southampton şi 0-2 cu Arsenal. Şi l-a titularizat pe "tricolor". Mutare bună.

VIDEO: Vezi AICI golurile!

Primul meci în campionat al lui Pantilimon, a doua victorie a lui Sunderland în acest sezon, goalkeeperul avînd un reflex extraordinar în minutul 55, la lovitura de cap a lui Chamakh din 4 metri. "Strălucitoare paradă", a scris Daily Mail. "Eroic", a completat Daily Express.

Numai că acea paradă a fost urmată în aceeaşi fază de un autogol. Nu l-au bătut atacanţii lui Crystal, i-au arătat plasa chiar ai lui. Wes Brown, fostul fundaş al lui Man. United, este la a 8-a gafă în carieră.

Reacţia lui Panti după autogol a făcut senzaţie pe YouTube. Frustrat, disperat, portarul a luat bara de lîngă el la palme, s-a aruncat pe spate, s-a ridicat, a lovit pămîntul cu pumnii şi a început să urle la Brown, aflat la un metru de el. Şi-a iertat totuşi colegul.

Era 1-1. La sfîrşitul partidei, la 3-1 pentru Sunderland, l-a îmbrăţişat pe Brown.

La City a debutat pe 2 noiembrie 2013!
Coincidenţă! Pantilimon a jucat primul meci în Premier League la Manchester City tot la început de noiembrie. Şi era tot etapa a 10-a! Anul trecut, pe 2 noiembrie, în al treilea său sezon la City, portarul a debutat la 7-0 cu Norwich şi a rezistat 7 etape, ultima apariţie în PL fiind pe 14 decembrie, la 6-3 cu Arsenal (un singur eşec, 0-1 cu Sunderland, actuala sa echipă). Apoi, Hart a redevenit titular.

7 a fost nota primită de Pantilimon în cotidianele engleze Daily Mail şi Daily Mirror

3 meciuri are portarul de 2,02 m în acest sezon la Sunderland (două în Cupa Ligii)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
ddenisssa
ddenisssa  •  05 Noiembrie 2014, 10:07

Un caraghios...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează