INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

VIDEO Plastilimon » Pantilimon i-a dat emoţii lui Man. City în Supercupa cu Chelsea, scor 3-2

La primul gol, al lui Torres, Pantilimon chiar n-a avut ce face // Foto: Reuters
La primul gol, al lui Torres, Pantilimon chiar n-a avut ce face // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 13 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 12 august 2012 20:25

Titularizat de managerul Roberto Mancini în locul lui Hart, accidentat, ex-timişoreanul a greşit la golul doi al campioanei Europei, aruncînd finalul în aer.

Costel Pantilimon a ridicat deasupra capului Supercupa Angliei, 3-2 contra lui Chelsea, dar a dat cu piciorul şansei de a ieşi din anonimatul eternei rezerve. De a deveni interesant măcar pentru alte cluburi, dacă la Man. City nu-i va putea lua locul portarului titular, Joe Hart, decît accidental, aşa cum s-a întîmplat ieri.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Totul i-a mers ca pe roate ex-timişoreanului pînă-n minutul 79 al finalei. Intervenţii sigure, fără vină la golul încasat de la Fernando Torres (40), care l-a "executat" din 9 metri, stabilind scorul pauzei: 0-1. În superioritate numerică după eliminarea lui Ivanovici, City s-a năpustit la reluare asupra porţii lui Petr Cech. Iar Yaya Toure, Tevez şi Nasri au răsturnat situaţia pe tabelă în nici un sfert de oră (53-65).

Dar tocmai cînd învingătoarea părea decisă, Pantilimon a readus-o pe Chelsea în joc. Deşi bine plasat la şutul expediat de la 20 de metri de Sturridge, a scăpat balonul în lateral, de unde Bertrand, aflat în apropiere, l-a împins în plasă: 2-3. Şi pentru că s-a certat cu autorul golul pe minge, pe care refuza să i-o cedeze, românul a văzut şi un "galben".

3 şuturi a parat Pantilimon dintre cele 5 expediate de Chelsea pe spaţiul porţii sale

CHELSEA - MAN. CITY 2-3
(F. Torres 40, Bertrand 79 - Yaya Toure 53, Tevez 59, Nasri 65)

CHELSEA: Cech - Ivanovici, David Luiz, Terry, Ashley Cole - Obi Mikel, Lampard - Ramires, Mata (75 Sturridge), Hazard (71 Bertrand) - F. Torres. Antr. R. Di Matteo
CITY: Pantilimon - Zabaleta, Kompany, Savici (46 Clichy), Kolarov - De Jong, Yaya Toure - Milner, Aguero, Nasri (77 D. Silva) - Tevez (89 Dzeko). Antr. R. Mancini

A arbitrat Kevin Friend
Eliminat: Ivanovici (42)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
goaji
goaji  •  13 August 2012, 17:03

Cum sa nu greseasca daca joaca tot la doua luni? Stiu si sefii lui asta si o stie oricine.

mikebv
mikebv  •  13 August 2012, 15:26

da uitati-va la Cech ce goluri a incasat.....

williamfaulkner
williamfaulkner  •  13 August 2012, 11:51

S-a facut de ras, nu numai prin faptul ca a fost 100% vinovat la gol, dar si prin atitudinea golaneasca, tipic romaneasca, de a tine mingea in brate la nesfarsit dupa primirea golului, motiv pentru care a incasat si un cartonas. Romanul, pe unde se duce, de ras se face. Parca aveam totusi asteptari mai mari de la Pantilimon. In felul asta e clar ca nu va face multi purici la City.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează