INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO Prima victorie! Petrescu o scoate din criză pe Dinamo Moscova: 3-2 cu Lokomotiv

Dzsudzak, stînga, marchează golul doi al dinamoviștilor. Viitorul adversar al tricolorilor în preliminariile CM 2014 a fost omul meciului +1   FOTO
Dzsudzak, stînga, marchează golul doi al dinamoviștilor. Viitorul adversar al tricolorilor în preliminariile CM 2014 a fost omul meciului

Articol de - Publicat duminica, 26 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 26 august 2012 09:28

Echipa ”Bursucului” a încheiat seria neagră din campionat, 5 eşecuri consecutive, într-un derby nebun cu a 3-a clasată la ora partidei. Decisiv cuplul Kokorin - Dzsudzak.

CLICK AICI PENTRU REZUMATUL VIDEO!

Echipa ”Bursucului” a încheiat seria neagră din campionat, 5 eşecuri consecutive, într-un derby nebun cu a 3-a clasată la ora partidei. Decisiv cuplul Kokorin - Dzsudzak.

CLICK AICI PENTRU REZUMATUL VIDEO!

La Dinamo Moscova începe să se simtă mîna lui Dan Petrescu. Dacă la Stuttgart (0-2), în primul meci sub comanda sa, echipa a repetat jocul păgubos care a aruncat-o în criză (5 eşecuri în campionat, 1-11 golaveraj), ieri, în derby-ul cu Lokomotiv, a apărut complet schimbată. Din toate punctele de vedere. Şi a cîştigat, scor 3-2, un duel a cărui repriză secundă merită un premiu de frumuseţe.

Fără Misimovici
Cea mai importantă mutare pe care a operat-o "Bursucul": nu l-a mai titularizat pe Misimovici, veritabil turist miercuri, în Europa League. Iar în lipsa "vîrfului" Kuranyi, suspendat, a mizat pe Alexander Kokorin. Mult mai mobil şi mai tehnic decît neamţul, acesta a conlucrat excelent cu maghiarul Dzsudzak şi-au decis împreună partida.

Iar a gafat portarul
Kokorin a deschis scorul din centrarea lui Dzsudzak (13). Apoi, cînd Dinamo a revenit în avantaj, 2-1, au schimbat rolurile (59). Iar la reuşita victoriei, semnată de Noboa, maghiarul a mai bifat un assist. Dan Petrescu mai are însă de lucru la fazele fixe. La ambele goluri încasate (22, 65), portarul Şunin, care greşise şi în Europa League, şi fundaşii centrali au făcut o figură proastă.

"Ne înţelegem din priviri"
În condiţiile în care Dan Petrescu a ispăşit ieri ultima etapă de suspendare dictată împotriva sa de federaţie, comunicarea cu secundul Emilian Caraş a făcut-o iarăşi de la distanţă. "Ne înţelegem din priviri, gesturi sau gînduri", a explicat Caraş, deşi "Bursucul" a fost surprins de camerele tv vorbind deseori pe "mobil".

Dan agitat, Bilici echilibrat
Pe bancă sau în tribună, Dan Petrescu e acelaşi. Nu poate sta locului. În loja rezervată de gazde, tehnicianul român a gesticulat aproape permanent, a comentat şi a sărit ca ars cînd jocul n-a mers cum şi-ar fi dorit. Altfel a fost omologul său, Slaven Bilici. Fostul selecţioner al Croaţiei şi-a păstrat echilibrul inclusiv în final, cînd ai săi au trecut de două ori pe lîngă egalare.

"Am plîns de fericire cînd am marcat. A fost o perioadă grea pentru mine, în ultima lună n-am prea jucat" (Noboa, mijlocaş Dinamo Moscova)

2 suspendaţi a avut ieri Dan Petrescu: Kuranyi şi Rîkov, eliminaţi etapa trecută

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ernesto365
ernesto365  •  26 August 2012, 13:18

ce duel dan petrescu -slaven bilici, doi jucatori imensi si mari antrenori in devenire. bravo bursucul, daca dan reuseste sa-l readuca pe dzsudzsak la forma pe care o avea la psv sigur se va lupta pentru primele locuri.

tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  26 August 2012, 11:48

Felicitari Dane mai ai 90 de minute si poate te califici in grupe la Europa League. Succes!!!

mrejerud
mrejerud  •  26 August 2012, 07:54
Postat de ovidiu_3003 pe 26 August 2012, 03:04

Nu sunteti sanatosi ...cum sa se vada mana astuia ?Nu a avut timp de nimic ...se v a vedea mana lui mai incolo ....cand echipa sub comanda lui nu va prinde nici locul 7 .Este un antrenor limitat ...nu poate face performanta .

Esti tu limitat in gandire . Ai uitat ca a castigat campionatul Romaniei cu o echipa mica , sau ca i-a luat pe rusi din liga a 2 a si in al 2 lea an i-a dus pana in play-off .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează