INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BRAGA

VIDEO Primele reacţii ale lui Raul Rusescu după un nou gol la Braga: "Sînt fericit, asta se reflectă în jocul meu"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 16 ianuarie 2014 13:33

Raul Rusescu a marcat aseară din nou pentru Sporting Braga, de această dată în Cupa Ligii Portugaliei, iar la finalul partidei a oferit primele reacţii.

"A fost un meci dificil, împotriva unei echipe care joacă bine. Beira Mar are joc bun cu mingea. Sîntem o echipă puternică şi avem multă încredere în noi. Acest lucru s-a fost văzut pe teren, echipa a făcut o treabă bună şi a avut multe ocazii de gol.

Mă simt bine şi sînt fericit la Braga. Mă simt bine alături de colegi şi acest lucru se reflectă în jocul meu. Vreau să ajut echipa să-şi atingă obiectivele", a spus Rusescu.

Este al treilea gol marcat de român de la sosirea lui în Portugalia. Anterior, el a reuşit o "dublă" în meciul de campionat cu Guimaraes.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
glorie
glorie  •  16 Ianuarie 2014, 16:30

Spania, ati vazut si voi ce golgeteri are la nationalele de tineret. Deci sunt multi fotbalisti acolo, dar e in scadere mult campionatul. Eu ma uit la jucatori cu nume de la Getafe, Rayo, Levante si altele. Nu mai joaca cum o faceau inainte si sunt sub Rusescu pe teren. Deci ar putea juca linistit si in Primera, chiar la Sevilla. Sevilla nu mai e ce a fost, iar cota lui Gameiro e in scadere. Si a lui Rakitic era cand a venit in Spania. Iar Bacca pana la urma, nu e jucator de Manchester United, el a jucat in Belgia. O liga comparabila cu a noastra. Daca Raul marcheaza in Portugalia, o facea si in Belgia ca doar nu e Tucudean rezerva de la Dinamo.

glorie
glorie  •  16 Ianuarie 2014, 16:27
Postat de coszmin pe 16 Ianuarie 2014, 14:32

Se incearca o spalare a jucatorului Rusescu de catre presa ,vezi doamne,a scapat din infern,acum se vede adevarata valoare. De fapt a schimbat un campionat,poate cel mai puternic campionat din lume dupa premier league cu un campionat de locul 7-8 in europa.Din adversari ca Real,barca,valencia,atletico,sociedad a trecut la benfica,porto,guimaraes,belenenses,beira mar,etc. e vorba de nivel,spania era o palarie prea mare pentru el.Daca ar fi reusit in spania sa marcheze ca in romania era candidat la balonul de aur,desigur asta nu se poate intampla.Nivelul lui Rusescu e de romania,portugalia,israel,ucraina. nu-i oribil,dar nu e spania,anglia,germania,etc.

Pai Rusescu a jucat vreo 7 minute in campionat la Sevilla si a avut vreo 2 ocazii, din care una mare. Era greu sa marcheze dar a sutat destul de bine, putin pe langa poarta. Iar in Liga Europa a marcat in Germania, inainte 2 in Muntenegru ce-i drept. Dar tinand cont ca a marcat 3 goluri nejucand foarte mult, ar fi putut primi mai multe sanse. Ce nu intelegi tu, e ca scouterul Sevillei spuneai ca Raul marca mai mult la antrenament decat Gameiro si chiar si Bacca. Presedintele i l-a bagat pe gat lui Emery, iar acest antrenor probabil ca are o alta filozofie. Eu sincer cred, ca Rusescu are valoare si de Sevilla. Macar sa joace destul.

bogdansteaua93
bogdansteaua93  •  16 Ianuarie 2014, 16:11

e un jucator de nationala..sper sal vad mai des la nationala,merita mai multe sanse la sevilla ei au pierdut

Vezi toate comentariile (16)
Comentează