INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Primul eşec pentru Rednic cu Standard: 1-2 la Lokeren: "Fotbalul nu e drept"

Rednic priveşte dezolat: la golul 2 al lui Lokeren, 3 jucători au combinat fără ca mingea să atingă pămîntul, iar ultimul, Patosi, a prins voleul anului!
Rednic priveşte dezolat: la golul 2 al lui Lokeren, 3 jucători au combinat fără ca mingea să atingă pămîntul, iar ultimul, Patosi, a prins voleul anului!

Articol de - Publicat duminica, 11 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 10 noiembrie 2012 20:51

După două victorii legate, antrenorul roş-albilor simte amarul înfrîngerii: "Am fost mai buni, am avut ocazii, dar ei au dat două goluri din două faze".

Începutul a fost mai solid decît s-ar fi aşteptat. După două succese, 2-0 şi la Genk, şi cu Louvain, Liege sărbătorea renaşterea şi îl saluta pe salvatorul Rednic, care modificase inteligent strategia şi redase spiritul de luptă al jucătorilor lui Standard.

Numai că vineri, deşi a dominat, nu a reuşit nici măcar un egal în faţa unei echipe care nu a mai pierdut din 29 septembrie. Şi Lokeren a învins Standard-ul lui Rednic.

"Am fost mai buni, ne-am creat ocazii, însă portarul lor a fost în zi de graţie, trei goluri ne-a scos. Pe acest fond, primim gol din fază fixă. Ne-a tăiat picioarele. Ai mei au fost terminaţi psihic, la pauză am vorbit cu ei, dar n-am mai jucat ca în prima repriză. Fotbalul nu e drept cîteodată", s-a plîns Rednic. Standard e pe 7 în Belgia. Nu e chiar locul dorit.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  11 Noiembrie 2012, 11:54

Strâmbule, Belgia nu e Uzbekistan.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează