INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

VIDEO Providenţial! Vlad Chiricheş mai joacă şi bine: a salvat-o de două ori pe Tottenham cu Manchester United

Chiricheș, dreapta, contra lui Falcao, unul dintre duelurile tranșate de român în favoarea lui // Foto: Guliver/GettyImages
Chiricheș, dreapta, contra lui Falcao, unul dintre duelurile tranșate de român în favoarea lui // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 29 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 decembrie 2014 21:35

”Tricolorul” venea după 4 etape pe tuşă şi a fost titularizat din nou fundaş dreapta, un post care nu-i convine.

Probabil că şi Chiricheş a fost surprins de alegerea managerului Pochettino, care l-a preferat titularului Kyle Walker pe flancul drept al apărării lui Tottenham. Nu mai prinsese echipa de 4 etape, iar cînd interpretase o asemenea partitură, el, apărător central de meserie, o făcuse destul de stîngaci. Nu însă şi ieri, împotriva lui Man. United (0-0).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

E adevărat, ex-stelistul n-a rămas fără greşeală. Doar că intervenţiile reuşite au fost mai multe şi mai importante. Cea din minutul 7, de pildă, cînd l-a blocat de două ori pe Falcao la 12 metri de poartă, în poziţie centrală. Sau cînd a salvat de pe linia porţii, din faţa lui Van Persie, la un balon revenit din bară (22).

Duelul cu Ashley Young, adversarul direct, l-a încheiat la egalitate. I-a anulat cam toate tentativele de centrare, dar în finalul primei părţi l-a lăsat să răsufle şi "aripa" lui United a ţintit vinclul. Toată lumea văzuse mingea în plasă, mai puţin portarul Lloris, care s-a întins şi a respins.

5 tacklinguri reuşite a avut ieri Vlad Chiricheş. Pase bune: 63 la sută

SOUTHAMPTON - CHELSEA 1-1: Zid în faţa albaştrilor
Cu Florin Gardoş în teren din minutul 60 (foto, în duel cu Drogba), gazdele au rezistat eroic asaltului din repriza secundă al liderului. Şi au avut noroc că arbitrul i-a refuzat lui Cesc Fabregas un penalty clar, pe motiv că ar fi simulat (55). Sunderland a deschis scorul repede (17), gol Mane, iar Hazard a egalat înaintea pauzei (45+1).

ASTON VILLA - SUNDERLAND 0-0: Panti securizează remiza
Dacă Sunderland a plecat cu un punct de la Birmingham e şi meritul lui Costel Pantilimon. "Deranjat" o dată în prima repriză, portarul "Pisicilor Negre" a avut două intervenţii bune pe final, la "capul" lui Vlaar (76) şi la şutul lui Bacuna (90). Panti e la al 5-lea meci fără gol primit în acest campionat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează