INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE B

VIDEO "Pușcaș e mortal"» Trei minute de joc și primul gol la Palermo! A adus victoria echipei sale

Articol de - Publicat luni, 22 octombrie 2018 12:18

George Pușcaș, atacantul naționalei U21 a intrat în minutul 82, marcând imediat golul victoriei lui Palermo, 2-1 în deplasare cu Lecce.

George Pușcaș era deja în formă, după cele trei goluri marcate la naționala U21 (primul contra galezilor și încă două la 4-0 cu Liechtenstein) și calificarea la Europene.

S-a întors la Palermo, jucând la fel de bine. Și echipa sa a câștigat datorită lui. A intrat în minutul 82 și a înscris trei minute mai târziu, cu un șut puternic din interiorul careului. "Pușcaș e mortal", a titrat Corriere dello Sport. "Un gol care l-a deblocat pe român și care a trimis Palermo pe lună".

A fost prima sa reușită la Palermo în cinci partide de Serie B. După golul lui, sicilienii au urcat pe 2. Loc de promovare directă. 

Faza golului lui Pușcaș este la minutul 03:11

4 ani mai are Pușcaș are contract cu Palermo

7a fost nota primită de George Pușcaș în Corriere dello Sport pentru meciul cu Lecce

3.300.000 €a plătit Palermo pentru Pușcaș în vară, când l-a transferat de la Inter

 Citește și: Răzvan Lucescu, în marș spre titlul de campion! PAOK are 7 victorii din 7 și s-a distanțat de rivalele AEK, Olympiakos și Panathinaikos

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează