INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO / Răducioiu vrea să antreneze, italienii i-au făcut un CV deosebit!

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 ianuarie 2011 00:00

Italienii de la postul TV Sky l-au vizitat pe Florin Răducioiu din dorinţa de a-l readuce în prim planul fotbalului.

Un reporter de la Sky a mers acasă la "Marele Blond", la Brescia, pentru a-l ajuta să-şi facă un CV cu care să îşi depună candidatura pentru un post de antrenor.

"Am revenit la Brescia, unde m-am simţit bine. Am făcut cursurile de antrenorat la Coverciano, am licenţa pro UEFA, categoria I. Îmi doresc mult să antrenez, pentru că nu am făcut-o pînă acum", a povestit fostul atacant, care va împlini peste două luni 40 de ani.

Răducioiu are 5 trofee în palmares, precum şi participări la turnee finale de Campionat Mondial şi European. De asemenea, este singurul fotbalist care se poate lăuda că a înscris în fiecare campionat important al Europei, Italia, Spania, Anglia, Germania şi Franţa!

Iată CV-ul pe care postul italian i l-a făcut lui Răducioiu!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
bdgeorge
bdgeorge  •  15 Ianuarie 2011, 19:09

11 echipe in 17 ani ???? cam multe Florine si fotbal ai jucat numai la 2 dinamo si brescia in rest ai fost in lot..asta ca sa fim cinstiti.oricum eu iti doresc multa bafta..si iti dau un sfat incepe cu echipe mici eventual copii si juniori nu urma modelul hagi ca nu vei reusii si e pacat

kellovictor
kellovictor  •  15 Ianuarie 2011, 18:38

e prima oara cand comentez de cineva......asta si-a luat cetatenie italiana????ii e rusine ca e roman?oricum nu stia limba romana....saracul!!!sa ramana acolo in italia,sa nu il prind prin romania ca il intreb gramatica romana,si daca nu stie,ii rup picioarele!!

bad_slick
bad_slick  •  15 Ianuarie 2011, 17:24

De ce? Crezi ca vine antrenor la steaua lui Becali? Sunt convins ca in Europa nu se cere limba romana! Doar oierul sef vrea "decat" romani la echipa lui!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează