STRANIERI  ·  EL JAISH

VIDEO Răzvan Lucescu a rămas blocat » Ce gafă a putut să facă portarul lui El Jaish!

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 decembrie 2012 09:34

După un început mai greu, Răzvan Lucescu a reuşit să redreseze cît de cît lucrurile la El Jaish, ajungînd pe locul patru, la 11 puncte de liderul Al Sadd.

Problemele fostului tehnician al Rapidului sînt însă foarte mari, cel puţin la nivelul lotului. În ultima etapă, la meciul cîştigat cu 1-0 împotriva celor de la Al Rayyan, portarul lui El Jaish a comis o gafă inexplicabilă.

Brazilianul Evanildo se pregătea să execute o lovitură liberă din propriul careu şi a făcut-o cum nu se poate mai prost. Acesta a reuşit să degajeze în aşa fel încît adversarii săi să beneficieze de un corner!

Momentul de cascadorii rîsului l-a blocat pe Răzvan Lucescu, a cărui privire, surprinsă de camerele televiziunii din Qatar, i-a amuzat teribil pe ziariştii brazilieni de la Globo Esporte. "Reacţia tehnicianului e absolut ilară", au comentat sud-americanii pe facebook.La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (13)
daniel84  •  17 Decembrie 2012, 23:07

de ce oare pana acum asa mare patriot si antrenor ce este nu a reusit sa i-a macar niste rebuturi ca surdu ,apostol,oros,rui duarte etc lista este prea mare, jucatori care i-a adus chiar el pe niste salarii colosale,sa te ajute dumnezeu asa cum ai ajutat si tu pe rapid

andystar  •  17 Decembrie 2012, 22:09

Parca isi daduse demisia Razvanel !

jocuri  •  17 Decembrie 2012, 14:09

mingea dupa ce iese din suprafata intra in joc deci daca a dat-o afara intra in posesi echipei adverse asta inseamna corner. si daca intra in poarta tot aia era (adica gol)

Vezi toate comentariile (13 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1