INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO Răzvan Lucescu, a șaptea înfrângere în campionatul Greciei

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 17:04

Xanthi a pierdut meciul disputat în deplasare cu Kerkyra, scor 0-1, în etapa a 24-a din campionatul Greciei, după ce a evoluat timp de o repriză cu un om în minus. 

 Wallace, fundașul lui Xanthi, a fost eliminat în minutele de prelungire ale primei reprize, iar momentul s-a reflectat în jocul celor două echipe.

Kerkyra a marcat golul victoriei în minutul 66, când Diogo a trimis mingea în poartă din foarfecă.

VIDEO cu golul celor de la Kerkyra

A fost a șaptea înfrângere pentru formația antrenată de Răzvan Lucescu, iar Xanthi este pe locul al cincilea, care i-ar asigura prezența în preliminariile Europa League.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
monteverdi
monteverdi  •  12 Martie 2017, 20:46

Zenit a marcat un gol perfect valabil și a avut și un penalti neacordat. Am văzut meciul. Patronii ruși i-au vândut pe cei mai buni jucători, iar cei noi transferați au nevoie de ceva timp pentru adaptare. În ce-l privește pe Răzvan, obiectivul echipei era clar: salvarea de la retrogradare. Echipa e pe locul cinci, mai mult decât onorabil.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  12 Martie 2017, 19:41

Arbitrii, ghinionu si tramvaiu au pregatit fărașu sovietic pentruăl mare, iar grecii au pregatit fărașu pentru ăl mic !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close