INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK - PANATHINAIKOS 4-0

VIDEO Răzvan Lucescu, cel mai net triumf acasă din istoria meciurilor cu PAOK în campionat: "Pot dormi mai relaxat"

Foto: Facebook/@PAOKFOOTBALL
Foto: Facebook/@PAOKFOOTBALL

Articol de - Publicat luni, 11 decembrie 2017 09:22

Antrenorul român a fugit de pe bancă, aruncându-se în grămada bucuriei după al doilea gol marcat de PAOK în victoria cu Panathinaikos (4-0): "Pot dormi mai relaxat. Am avut posesia, am fost responsabili și nu i-am lăsat deloc să ne amenințe".

PAOK ține aproape de liderul Olympiakos, după cel mai detașat triumf acasă în derbyurile cu Panathinaikos în campionat. Un 4-0, chiar la primul joc cu suporteri din acest sezon pentru formația lui Răzvan Lucescu!

"A fost un meci fantastic. Am evoluat inteligent, am pus presiune pe adversari și rezultatul a venit după un efort imens. Cred că fanii sunt mulțumiți. Jucătorii au avut atitudine, au fost responsabili în teren", explică Luce jr.

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului

S-a bucurat ca un fan!

A venit rândul antrenorului român să fugă pentru a se arunca în grămada bucuriei la al doilea gol, după ce la Xanthi elevii săi alergaseră către bancă:

"A fost din nou spontan, realizasem că ne-am desprins decisiv. La meciul anterior, a fost reacția lor la cererea mea de a «ucide» jocul. Pot dormi mai relaxat. Am avut posesia, am controlat meciul, am fost agresivi când mingea era la adversari, nu i-am lăsat deloc să ne amenințe".

Al doilea 4-0 în acest campionat a fost urmărit din lojă de tatăl său și de președintele lui PAOK, Ivan Savvidis. 

7 goluri a primit PAOK în 14 etape. Echipa lui Răzvan Lucescu are cea mai bună defensivă din Grecia și al doilea atac, 23 de goluri marcate, după Olympiakos

"Până acum jucasem practic doar în deplasare și mă bucur că am făcut 25.000 de fani fericiți. Ei ne-au dat o energie formidabilă, de aceea și echipa a evoluat foarte bine și n-a riscat nimic" Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  11 Decembrie 2017, 11:12

Vorbesc si altii despre noi. Si nu denigrator. Mai avem pana s-ajungem in presa italiana, spaniola, engleza... Da' oricum este de bine. Deocamdata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează