INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK - FC BASEL 2-1

VIDEO Răzvan Lucescu e categoric după succesul din turul II al preliminariilor UCL: "Asta e mentalitatea noastră"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 10:10

PAOK a câștigat pe teren propriu, 2-1 cu FC Basel, în primul meci din turul II al preliminariilor Europa League.

Vezi AICI video cu rezumatul meciului

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, vrea să se revanșeze pentru primul sezon la PAOK, în care a ratat prezența în grupe, și a pornit convingător marți seară. A condus-o cu 2-0 pe Basel, dar oaspeții au marcat la singurul șut pe poartă!

"La acest nivel, cea mai mică greșeală făcută se plătește. Nu se schimbă dramatic situația, însă îmi pare rău pentru efortul echipei, care a jucat foarte bine, și-a creat destule ocazii și merita să aibă două goluri avantaj. Mergem să câștigăm și în Elveția, nu să ne calificăm. Asta-i mentalitatea noastră!", spune antrenorul român.

"Suntem în formă"

Luce jr e foarte încrezător că va trece în turul următor: "Cine nu crede că putem învinge și în retur să-mi spună mai bine acum și rămâne acasă. Am întâlnit un adversar experimentat, care a marcat un gol din cele două ocazii create, după o conjunctură tâmpită și ghinionistă pentru noi. Mi-a plăcut cum am reușit tranziția din apărare spre atac, sper să repetăm evoluția la Basel, să arătăm același fotbal. Suntem în formă bună".

16-6a fost raportul șuturilor spre poartă (7-1 cadrate) în favoarea lui PAOK, superioară și la cornere, 6-3

"Suntem norocoși că putem vorbi despre fotbal"

În deschiderea conferinței de presă, Răzvan Lucescu și-a exprimat compasiunea față de familiile victimelor celor mai devastatoare incendii din Grecia din ultimii 11 ani: "Sunt zile grele și noi avem noroc că ne aflăm aici și putem discuta despre fotbal. Gândurile mele merg către acei oameni care au murit". Un gest superb a făcut și patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, care donează toate încasările meciului cu Basel pentru victimele incendiilor din nordul și vestul Atenei. Ultimul bilanț oficial al tragediei este de 74 de morți și 187 de răniți.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close