INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

VIDEO Răzvan Lucescu e pe val în Grecia » Echipa lui a urcat pe locul 2, ajutată de hattrick-ul de senzație al unui fost jucător din Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2016 17:11

Antrenorul român a continuat azi seria rezultatelor bune la Xanthi, în prima ligă din Grecia. Echipa lui învings cu 4-0 în deplasarea de la Veria, ajungând astfel la patru victorii consecutive în campionat.

De altfel, Skoda Xanthi nu a mai pierdut în campionat din 17 septembrie, timp în care a acumulat șase victorii și patru egaluri, situându-se acum pe locul doi, la șase puncte distanță de liderul Olympiakos. 

La echipa antrenată de Răzvan Lucescu evoluează și fostul atacant al celor de la Petrolul Ploiești, Younes Hamza. Tunisianul a avut o evoluție de excepție în meciul cu Veria, reușind un hattrick.  Acesta se află pe locul doi în clasamentul golgeterilor din Grecia, cu opt reușite în actuala stagiune. 

Antrenorul român este pe banca lui Xanthi din 2014.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
dorins
dorins  •  18 Decembrie 2016, 16:49
Postat de dreak pe 17 Decembrie 2016, 22:34

'Metre, deocamdata e locul doi cu Xanti. In Grecia... Si Grecia e in EUROPA ! Nu in desert, la camile, unde antreneaza (sau au antrenat) "maretii" tai antrenori trecuti pe la fcsb !

Amice, presupui și greșești în legatură cu antrenorii mei! Mă refeream strict la Națională, pe care mi-o doresc mai bună decât o echipă mediocră din Grecia! Pe de altă parte, Malta și Moldova sunt în Europa, dar geografia nu dictează calitatea fotbalului. Pe o cafea, că nu termină mai sus de locul 10?

yeab
yeab  •  18 Decembrie 2016, 12:14

deși sunt stelist, mă bucur pentru el !

dreak
dreak  •  17 Decembrie 2016, 22:34
Postat de dorins pe 17 Decembrie 2016, 22:13

Locul 2 cu un meci in plus; cel mai slab atac din primele 4, cea mai slaba apărare din primele 7. Potoliți-vă, până nu-l pun ăștia selecționer!

'Metre, deocamdata e locul doi cu Xanti. In Grecia... Si Grecia e in EUROPA ! Nu in desert, la camile, unde antreneaza (sau au antrenat) "maretii" tai antrenori trecuti pe la fcsb !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează