INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STANDARD LIEGE - ANTWERP 3-1

VIDEO Răzvan Marin is on fire! A reușit două pase decisive pentru Standard Liege în victoria contra echipei lui Ladislau Boloni

Răzvan Marin // Foto: Photo News +1   FOTO
Răzvan Marin // Foto: Photo News

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 09:09

Răzvan Marin e în negocieri avansate cu Ajax, dar până la semnarea contractului românul continuă să facă spectacol în Belgia. A reușit să ofere două pase de gol în victoria lui Standard Liege, 3-1 cu Antwerp, echipa antrenată de Boloni.

Mijlocașul român în vârstă de 22 de ani a reușit o fază de toată frumusețea în minutul 71, când a oferit prima pasă decisivă. Marin a preluat cu călcâiul o minge primită în careu, iar apoi a pasat în fața porții pentru Djenepo, care a marcat tot cu călcâiul și a făcut 1-1, după ce Mbokani ('25) a deschis scorul pentru Antwerp.

Toate detaliile despre Standard Liege - Antwerp + clasamentul Belgiei

Răzvan Marin și-a continuat recitalul și a mai dat o pasă de gol pe finalul partidei. De această dată, cel care a finalizat a fost Laifis cu o reluare din prima de la 7 metri. Celălalt gol al meciului a purtat semnătura lui Cavanda ('80).

Acesta a fost primul meci din play-off-ul primei ligi belgiene. Standard e pe locul 2, cu 30 de puncte, la două lungimi în spatele liderului Genk, care are însă un meci mai puțin. Antwerp e pe 6, cu 25 de puncte.

Cum arată cifrele care l-au propulsat pe Marin la Ajax

Antrenorul lui Standard a recunoscut interesul lui Ajax

Răzvan Marin e în tratative avansate cu Ajax Amsterdam, echipă care e dispusă să ofere în schimbul românului 12 milioane de euro. Chiar antrenorul lui Standard, Michel Preud'homme a recunoscut interesul olandezilor pentru elevul său.

„Răzvan nu m-a întrebat nimic, dar știu deja de interesul lui Ajax. Fostul meu asistent (n.r. - Alfred Schreuder) lucrează acolo. Au fost deja impresionați. Dacă transferul va fi unul reușit? Cât timp nu este oficial, nu se știe. Dar eu nu cred că va fi un transfer ratat. S-ar integra perfect în jocul lor. Dacă te uiți la nivelul lui Ajax, ar fi o recompensă majoră pentru el. Merită asta”, a spus antrenorul lui Standard, conform standaard.be.

5 goluri și 7 pase decisive a reușit Răzvan Marin în 38 de meciuri pentru Standard în acest sezon

 

Citește și:

RĂZVAN MARIN LA AJAX // Transferul românului, contestat: „Nu înțeleg de ce Ajax plătește o asemenea sumă pe el”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Martie 2019, 16:48

faza de la golul 1 e faza de generic. bravo Razvane ! tine-o tot asa !

balauru48
balauru48  •  30 Martie 2019, 15:40

Apropo, Marin nu va putea juca la Ajax. Standard e nivelul lui maxim.

balauru48
balauru48  •  30 Martie 2019, 15:39
Postat de thiem pe 30 Martie 2019, 11:34

O sa ajunga foarte mare pustiul asta, deja da centrari, are sut excelent si deci a inceput sa si suteze mult si sa participez si la atac. De altfel, actiunea de la prima pasa de gol a fost superba. E deja box-to-box, un fel de Gerard.

Te pricepi la orice sport, ești polivalent. Când colo tu bați suta... de kile...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează