INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MOUSCRON - MALINES 1-4

VIDEO Rednic nu-i magician » Eșec categoric pentru ”Puriu” la primul meci în Belgia, 1-4 cu Malines

Rednic are contract cu Mouscron până la finalul sezonului în curs
Rednic are contract cu Mouscron până la finalul sezonului în curs

Articol de - Publicat luni, 12 decembrie 2016 00:00

Primul meci al ”Puriului” pe banca lui Mouscron s-a încheiat cu un eșec categoric. Al 6-lea la rând!

Nimeni nu se aștepta ca Mircea Rednic să facă minuni la Mouscron după doar 3 zile de la numirea pe bancă. Și nici n-a făcut. Sâmbătă seară, la debut, noua sa echipă a fost surclasată pe teren propriu de Malines: 1-4.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Am pierdut de două ori posesia și asta a condus la goluri ale adversarului. Eficiența lor a fost de sută la sută, noi am irosit ocaziile avute și asta a făcut în cele din urmă diferența", a observat "Puriul".

Nici pe final, când Malines a rămas în inferioritate după eliminarea lui El Messaoudi (82), Mouscron n-a profitat. Și tot adversarii au închis tabela: Vitas, din penalty (90+4).

Întrebat de întăriri, în mercato din ianuarie, tehnicianul român s-a eschivat: "Încă nu mă gândesc la transferuri. Mai avem trei meciuri până la finele anului și vreau să scoatem cât mai multe puncte".

"Am văzut o atitudine pozitivă a jucătorilor mei. E un început. În trecut au fost prea multe meciuri în care au intrat cu capul plecat"
Mircea Rednic, antrenor Mouscron

9meciuri consecutive fără victorie are Mouscron în campionat

90de minute a jucat Cristian Manea la gazde, în nota echipei

ANDERLECHT - FC BRUGES 0-0: Chipciu a dat cu piciorul victoriei

Fără Stanciu, suspendat, dar cu Alex Chipciu integralist, Anderlecht n-a reușit decât o remiză, ieri, în derby-ul cu FC Bruges (0-0). Într-un meci cu puține ocazii, ex-stelistul a ratat-o pe cea mai mare a gazdelor. În minutul 70, scăpat singur spre poarta adversă, el a preferat să șuteze în loc să-i pasese în stânga lui Teodorczyk. Și-a expediat balonul mult peste "transversală".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează