INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI - LAZIO 1-1

VIDEO Repetiție pentru Lewa » Chiricheș a jucat aproape fără greșeală și e pregătit de meciul cu Polonia

Vlad Chiricheș (în duel cu Immobile) a fost notat cu 6,5 de Il Mattino din Napoli // FOTO Reuters
Vlad Chiricheș (în duel cu Immobile) a fost notat cu 6,5 de Il Mattino din Napoli // FOTO Reuters

Articol de - Publicat luni, 07 noiembrie 2016 00:00

Chiricheș a jucat aproape fără greșeală, putând fi însă mai atent la golul lui Keita. Duelul românesc s-a încheiat nedecis. Și Radu Ștefan a avut o prestație consistentă.

Daum poate fi optimist în perspectiva duelului cu Polonia. Chiricheș e pregătit să dea ochii cu Lewandowski. Vlad a dovedit-o și sâmbătă, la 1-1 cu Lazio, suplinindu-l pe Raul Albiol.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Deși duelul românesc cu Ștefan Radu s-a terminat nedecis, stoperul lui Napoli a părut mai bun și cu puține greșeli. Integralist în 4 din ultimele 5 partide, Chiricheș a participat activ la ambele faze.

Elegant, natural, ofensiv

"S-a înțeles aproape perfect cu Koulibaly", îl laudă Gazzetta dello Sport. "Elegant în a ține linia apărării, fără hazard, nu a renunțat la construcție. Și l-a liniștit pe Immobile", a punctat Corriere dello Sport.

Completat de Il Mattino: "I-a blocat cu multă naturalețe pe Immobile și pe Keita. N-a bubuit niciodată mingile, inițiind des acțiunile. A invadat jumătatea lazială, s-a retras prompt".

"Nu l-a blocat pe Keita"

Totuși, de lângă Vlad a egalat Keita Balde, cu complicitatea portarului Reina. "Keita l-a surprins la gol", i-a reproșat Gazzetta. La fel, Tuttosport: "Singura imprecizie, ce atârnă greu, intervenția întârziată la Keita". Corriere l-a cauționat pe Vlad: "Nu poți fi vinovat c-ai lăsat liber colțul scurt".

Conflict la cornere cu Radu

Chiricheș s-a întâlnit în careu la fazele fixe cu Radu și n-a lipsit mult ca lazialul să ia un "roșu" pentru proteste. "În așteptarea unui corner, l-a ținut pe Chiricheș, iar Damato l-a avertizat că trebuie să privească mingea, altfel e fault. A doua oară, când balonul nu era iar în joc, a primit cartonașul. Radu și-a pierdut cumpătul, înjurându-l clar pe arbitru. Și a riscat eliminarea", scrie Corriere dello Sport.

"A alergat mult după Callejon și l-a stăvilit, făcându-l inofensiv. În final, a intervenit providențial la Gabbiadini și a securizat remiza"
Gazzetta dello Sport, cotidian italian

CIFRELE LUI VLAD CU LAZIO

Pase/reușite: 83/78 (94%)
Dueluri/câștigate: 7/5
Recuperări: 17
Intercepții: 3
Șuturi/pe poartă: 1/0
Mingi respinse: 3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10203839225041363
Vasi Mar  •  07 Noiembrie 2016, 11:12

"ziaristule" de cand este Napoli in grupa de calificare pt. CM din Rusia, a fost Polonia descalificata?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează