INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REUȘITE

VIDEO Românii fac spectacol în Bulgaria și Grecia » "Dublă" Keșeru, reușită de GENERIC pentru Morar

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 21:07

Ludogoreț a învins-o azi pe Septemvri Sofia în deplasare, scor 4-1, după o primă repriză dezastruoasă pentru echipa lui Moți și Keșeru, care au fost titulari.

Gazdele au deschis scorul în minutul 7, iar rezultatul de 1-0 a rezistat până la pauză. Intrat în a doua repriză, Swierczok a restabilit egalitatea (46), iar în ultimul sfert de oră și-a intrat în mână și Keșeru.

Acesta a punctat în minutele 74 și 78 și a dus scorul la 3-1. Wanderson a închis tabela (89), iar după cele 3 puncte de azi Ludogoreț a urcat pe primul loc, cu 32 de puncte, unul peste Levski.

10 goluri are Keșeru în acest sezon, locul 2 în clasamentul golgeterilor, după Kostov, 11 reușite

Vlad Morar continuă forma bună

Atacantul trecut pe la Petrolul și Viitorul a marcat din nou pentru Panetolikos, în minutul 66 al meciului de pe teren propriu cu Asteras. terminat la egalitate, 1-1. A trimis un trasor din lovitură liberă de la peste 30 de metri. 

VEZI AICI VIDEO

Din păcate pentru echipa sa, Asteras a egalat în prelungirile partidei, la chiar ultima fază a meciului. În cazul unui succes, Panetolikos ar fi urcat pe locul 4. Acum e pe 7, cu 12 puncte.

5 goluriare Vlad Morar în acest sezon, fiind pe locul 2 în clasamentul golgeterilor, după Koulouris, 7 reușite. E la egalitate cu fotbaliști precum Prijovici și Ponce, de la PAOK și AEK

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează