INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PORTUGALIA

VIDEO Rusescu a spart gheaţa la Braga! Două goluri în 6 minute!

FOTO: zerozero.pt
FOTO: zerozero.pt

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 ianuarie 2014 00:30

Raul Rusescu a marcat în cel de-al doilea său meci pentru Braga.

Atacantul împrumutat de la Sevilla a reuşit al doilea gol al echipei sale în partida cu Guimaraes de pe teren propriu, în minutul 66. Şase minute mai tîrziu, ex-stelistul a marcat din nou, pentru 3-0, scor final!

Pardo a deschis scorul pentru Braga în minutul 31. Rusescu a fost titular şi a fost schimbat în minutul 88. În precedenta partidă, el a evoluat toate cele 90 de minute.

Cu victoria din această seară, Braga face  22 de puncte după 15 runde şi ajunge pe locul 6, la un punct distanţă de primul loc de Europa, ocupat chiar de Guimaraes.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (62)
george2123
george2123  •  11 Ianuarie 2014, 17:48

Raaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllll RUSESCU!!!!

inginerul.
inginerul.  •  11 Ianuarie 2014, 16:53
Postat de dommon pe 11 Ianuarie 2014, 12:10

nu mai comentati daca n-ati vazut meciurile...doar printr-un ghnion teribil n-am castigat acasa la basel, unde am dominat 90+1 minute, si am luat gol la ultima faza...plsu cu schalke

Pe aceeasi idee pot sa mearga si elvetienii cu privire la meciul de la Bucuresti, unde au fost mai buni si ati egalat in ultimele 10 min. In concluzie, cele doua egaluri sunt mai mult decat echitabile.

criticul_89
criticul_89  •  11 Ianuarie 2014, 13:17
Postat de glorie pe 11 Ianuarie 2014, 11:30

Dar de Steaua ce se nu spui la fel? Si Steaua "putea" sa invinga la Schalke si Basel, si acasa pe Schalke. PUTEA!

1. eu ”criticul” am fost de ani buni, chiar si atunci cand mi-au inchis contul tot sub acelasi nick am reintrat; n-am ”clone” si alte imbecilitati, nu ma baga in aceeasi oala cu toti ratatii ! 2. parerea ta chiriches e irelevanta si falsa ! da, si kaboul a facut destule greseli, la fel si vertonghen ! dar asta nu schimba cu nimic faptul ca vlad greseste si el ! penibil esti tu sa afirmi ca jocul lui chiriches poate fi catalogat drept unul ”solid” ! mai are mult pana acolo ! 3. da, si steaua merita 1 pct la schalke dar nu asta era subiectul discutiei ! crezi ca-s ipocrit sa nu-i dau cezarului ce-i al cezarului ? fanatismul te orbeste de cele mai multe ori si adio judecata...

Vezi toate comentariile (62)
Comentează