INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

VIDEO S-a eliberat! Andone după prima reușită la Depor: ”Aveam nevoie să înscriu”

Florin Andone a lăsat deoparte jocul nervos și precipitat și l-a învins, cu ceva noroc, pe Ochoa
Florin Andone a lăsat deoparte jocul nervos și precipitat și l-a învins, cu ceva noroc, pe Ochoa

Articol de - Publicat luni, 07 noiembrie 2016 00:00

Andone admite după prima reușită la Depor că ”nu e cel mai bun, nici cel mai frumos gol al vieții mele, dar aveam nevoie să înscriu pentru a crește și a-mi recăpăta încrederea”.

78 de zile a alergat după primul său gol în tricoul lui Deportivo. I-au trebuit 15 ore de joc lui Florin Andone, care nu mai marcase de la meciul cu Mallorca, pe 29 mai, când încă era la Cordoba, să se scuture de frustrări și de titulatura de cel mai ineficient fotbalist din La Liga în privința șuturilor.

VIDEO: Vezi AICI golul lui Andone!

"Nu e cel mai bun, nici cel mai frumos gol al vieții mele, dar aveam nevoie de el pentru a crește și a-mi recăpăta încrederea", explică vârful român, ce a deschis scorul sâmbătă, la 1-1 cu Granada.

Cotidianul AS l-a ales pe Andone "El dandy" și i-a dat doi ași. Marca l-a notat cu o stea, "a arătat anxietatea acumulată în golul marcat", în timp ce La Voz de Galicia a punctat că "Florin a preferat să se păstreze pentru victima sa favorită decât să dedice reușita echipei sale. Gest meritoriu".

"În fine, a înscris și și-a luat povara de pe umeri, marcând pentru un punct fundamental. Andone a concretizat singura ocazie pe care și-a creat-o"
La Voz de Galicia, ziar galician

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează