INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

VIDEO Şansă pentru Vlad Chiricheş? » Apărătorii lui Tottenham au fost doar jaloane la 0-3 cu Liverpool

Balotelli, aici în duel cu Vertonghen, n-a fost în apele lui la debutul pentru Liverpool. L-au salvat însă Sterling, Gerrard și Moreno
Balotelli, aici în duel cu Vertonghen, n-a fost în apele lui la debutul pentru Liverpool. L-au salvat însă Sterling, Gerrard și Moreno

Articol de - Publicat luni, 01 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 31 august 2014 23:49

”Tricolorul” a fost ţinut tot meciul pe bancă de managerul Mauricio Pochettino după ce fusese titular joi în Europa League.

Tottenham a scăpat ieftin, ieri, cu Liverpool (0-3). Şi dacă n-a încasat mai multe goluri trebuie să-i mulţumească lui Mario Balotelli, care la revenirea în Premier a oferit două mostre de finalizare din 5-6 metri, cu capul, numai bune pentru o rubrică "Aşa nu!". Sau lui Sterling, incapabil să mai şi şuteze după ce-a slalomat printre apărătorii lui Spurs ca într-o probă de "special" la Val d'Isere.

VIDEO: Vezi AICI golurile!

Managerul Mauricio Pochettino e obligat acum să-şi regîndească apărarea şi aici ar putea fi şansa lui Vlad Chiricheş. Refăcut de pe urma problemelor la spate cu care s-a confruntat în ultimele luni, "tricolorul" a revenit printre titularii lui Spurs în Europa League, joi, contra lui AEL Limassol (3-0).

Bilanţ: fără greşeală în apărare, o pasă decisivă, la golul doi. Argumente insuficiente pentru a figura şi ieri în primul unsprezece, veritabile atuuri după dezastrul cu Liverpool.

17-7 a fost raportul şuturilor la poartă (8-1 cadrate) în favoarea lui Liverpool

5 parade a avut ieri portarul lui Tottenham, Lloris

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  01 Septembrie 2014, 12:38

Da, nu a jucat, dar a fost pe banca, ceea ce nu se intamplase in primele 2 etape.... pic cu pic se apropie de echipa. Sunt convins ca o sa primeasca sanse, dar nu stiu daca se poate si impune.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează