INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

VIDEO Șef Maxim! Mijlocașul a impresionat în primul meci pentru Mainz 05: "Un fotbalist de clasă! Se vede cât de valoros poate deveni pentru echipă”

Foto: bild.de
Foto: bild.de

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2017 11:15

Mijlocașul de 27 de ani a făcut spectacol la Mainz în primul amical al sezonului, cu Alemannia Aachen (2-1). Tabloidul Bild n-are nicio îndoială că va fi noul "regizor" al echipei.  

Alex Maxim nu pierde timpul la Mainz. I-a impresionat pe antrenorul Sandro Schwarz și pe fani încă de la primul amical al sezonului! Introdus la pauză contra Alemanniei Aachen (2-1), mijlocașul de 27 de ani "a fost șef pe teren de la prima atingere a balonului".

Iar tabloidul Bild susține că are toate argumentele pentru a deveni "succesorul demn al lui Yunus Malli", fostul conducător de joc al echipei, transferat în ianuarie la Wolfsburg.

"A dat tonul"

"După o singură săptămână de antrenament a fos OK. Am început bine, mă simt excelent și-mi doresc să fie așa și mai departe", a comentat Maxim primele sale 45 de minute în tricoul lui FSV 05.

Reporterii Bild cred însă că românul "își subapreciză evoluția: "Fanii l-au aplaudat la scenă deschisă în minutul 58, când a reușit să recupereze un balon în urma unui presing ucigător. Apoi, ca «regizor», a făcut tot jocul. A dat tonul, și-a dirijat colegii pe teren, a executat cornerele și a distribuit baloanele în linia mediană". 


Foto: Captură bild.de

"Un fotbalist de clasă! Se vede cât de valoros poate deveni Maxim pentru echipă. Tehnica și siguranța lui la balon reprezintă un câștig pentru noi. Și poate chiar mai mult decât atât"
Sandro Schwarz, antrenor Mainz 05

2.500.000 €a plătit Mainz pentru a-l achiziționa pe Maxim de la Stuttgart, cu care jucătorul mai avea doi ani de contract

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  11 Iulie 2017, 10:39

Sa fie ! De cati ani il astept...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close