INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

VIDEO Selecţia în premieră la echipa naţională l-a ambiţionat » Florin Andone a marcat din nou pentru Cordoba

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 martie 2015 00:39

Florin Andone a marcat din nou pentru Cordoba în La Liga şi confirmă aşteptările pe care Anghel Iordănescu le are de la atacant, selecţionîndu-l în premieră la echipa naţională.

Atacantul român a fost introdus pe teren în minutul 58 în locul lui Federico Cartabia, iar în minutul 77 a marcat cu un şut din interiorul careului după ce a reuşit să dribleze un adversar. VIDEO

Fotbalistul în vîrstă de 21 de ani a ajuns la al treilea gol marcat pentru Cordoba, iar datorită evoluţiilor sale, selecţionerul Anghel Iordănescu a fost convins că poate fi o soluţie pentru echipa naţională şi l-a selecţionat pentru partida cu Insulele Feroe, din preliminariile pentru Euro 2016, de pe 29 martie.

Golul românului n-a ajutat-o prea mult pe Cordoba, care a fost învinsă cu 1-2 de Getafe şi a rămas pe ultima poziţie în La Liga, în timp ce Getafe este pe 12.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
laurentiuci
laurentiuci  •  10 Martie 2015, 22:05
Postat de whitemanblue pe 10 Martie 2015, 09:23

Un jucator foarte bun, sper sa reuseasca un transfer la o echipa mai buna din la liga, mi-ar place sa il vad la bilbao, un jucator promitator care cred ca va aduce prospetime echipei nationale!

la bilbao pun pariu ca nu o sa ajunga in viata lui pentru un motiv simplu. NU e basc.

danny1252
danny1252  •  10 Martie 2015, 18:13

Cordoba este o echipa mica si nu are sanse de supravietuire, e echipa gen ABBA de la noi. ïn ultimul meci au fost si "naivi" ptr ca Florin a venit de pe banca a înscris dar in ultimele 4 min si-au dat autogol si au primit golul 2, deci si-au pierdut orice sansa de salvare. Florin e tânar si daca este serios poate sa ajunga la o echipa stabila la care sa creasca încontinuare. Despre nationala noastra...de ce nu ? Trebuie sa-i încercam pe tineri si sa le oferim o sansa de a demonstra ca sunt capabili sa preia stafeta.

bamse1901
bamse1901  •  10 Martie 2015, 11:38

mult succes tinere, desi tata puiu nu prea e antrenor

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close