INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  POLONIA

VIDEO Sergiu Hanca, gol superb pentru Cracovia » Românul n-a putut stopa înfrângerea echipei sale

Sergiu Hanca
Sergiu Hanca

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 20:57

Sergiu Hanca (27 de ani) a înscris în această seară primul său gol din acest campionat, marcând pentru Cracovia în înfrângerea cu LKS Lodz, 1-2.

Fostul jucător al lui Dinamo a început meciul pe banca de rezerve, fiind trimis pe teren în minutul 61. În primul minut al prelungirilor, când scorul era deja 0-2, Hanca a înscris golul de onoare al Cracoviei cu un voleu superb de la marginea careului.

VIDEO cu golul lui Hanca

Hanca bifează astfel primul său gol din acest sezon și cel de-al doilea de când s-a transferat la Cracovia. Românul are două goluri și două pase decisive în 19 meciuri jucate pentru formația poloneză.

Vezi și: VIDEO + FOTO Răzvan Marin a câștigat Supercupa Olandei la debutul pentru Ajax! Cum s-a descurcat internaționalul român

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fairplayromania
fairplayromania  •  27 Iulie 2019, 22:19

Pe Hanca de ce nu îl cheamā Contra la Nationala? Nu are voie, nu îl lasă stăpînul? Avem mare noroc cu galacticul Ianis....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează