INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SOUTHAMPTON

VIDEO Spectator de lux la meciul jucat de Gardoș la echipa U23 a lui Southampton » Fundașul român i-a avut adversari pe John Terry și Fabregas

Foto: southamptonfc.com
Foto: southamptonfc.com

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 17:35

Florin Gardoș a fost integralist în partida pierdută de echipa U23 a lui Southampton, 2-3 cu Chelsea, meci la care a asistat din tribune și David Luiz.

Din echipa de start a lui Chelsea au făcut parte și nume importante de la echipă, precum John Terry sau Cesc Fabregas, iar două dintre golurile "albaștrilor" au fost marcate de Batshuayi.

Gardoș a publicat pe pagina oficială de facebook un clip video realizat de David Luiz, în momentul în care cele două formații intră pe teren. alături de descrierea "David Luiz, cameraman si suporter de lux ieri, la meciul de U23 Chelsea - Southampton".  

Fundașul român și-a revenit după o serie de accidentări și evoluează în acest moment pentru echipa U23 a lui Southampton.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează