INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS - HIBERNIAN 2-1

VIDEO Steven Gerrard, încântat de Ianis Hagi: „Am urlat la el să mai facă o atingere, dar ce știu eu?”

Articol de - Publicat joi, 06 februarie 2020 09:25

Ianis Hagi a fost eroul lui Rangers în meciul cu Hibernian, marcând golul de 2-1 în minutul 85. Steven Gerrard, managerul lui Rangers, a observat „o primă repriză în care Hagi s-a obișnuit cu Scoția, înconjurat de oameni agresivi care-l lovesc. Dar jocul lui din repriza a doua ne-a câștigat meciul. A fost extraordinar”. 

Pentru Ianis Hagi, acesta a fost meciul în care a descoperit cu adevărat ce înseamnă fotbalul scoțian. Prima titularizare la Rangers și primul șoc, în fața unui Hibernian tipic fotbalului local. „Pe un gazon oribil”, cum îl descrie chiar Steven Gerrard, un joc extrem de intens, fizic, dur, violent uneori, permis de arbitru. Cu Hagi pus la pământ în clipe de full contact. Doborât, cu minge sau fără minge. 

„Ianis Hagi merita acest lucru” 

Fapt observat și de managerul albaștrilor, cel ce era nu demult faimosul căpitan al lui Liverpool. „Până la pauză, Ianis Hagi s-a obișnuit cu Scoția, cu oameni agresivi în jurul lui, care-l lovesc de fiecare dată când au ocazia”, a declarat fostul mare internațional englez la conferință. 

Acesta este noul univers al lui Ianis Hagi, în care el strălucește. Lui Gerrard i-a plăcut tot ce a făcut noul șeptar de pe „Ibrox” în ultimele 42 de minute, nu doar golul decisiv din final (84), care ține Rangers în lupta pentru titlu. „Prestația lui din repriza a doua ne-a câștigat partida și merita acest lucru. A fost extraordinar”, a spus Stevie G. 

Steven Gerrard: „Chiar dacă greșește o dată, Ianis Hagi continuă la fel de curajos”  

A povestit amuzat și amuzant cum a reacționat la reușita lui Ianis. „La gol, am urlat la el de la margine să mai facă o atingere, pentru că adversarul cel mai apropiat era departe. Dar ce știu eu? A fost o finalizare fantastică”, a mărturisit Steven Gerrard, neuitând că „a fost ziua tatălui său. Un moment și mai frumos pentru el”. 

Gerrard e sigur că „Ianis e un talent de top, am zis-o de când a venit”. Ceva l-a atras în mod special: „Chiar dacă greșește o dată, la acțiunea următoare nu fuge să se ascundă de joc. Continuă la fel de curajos”. 

VIDEO » Golul marcat de Ianis Hagi în Rangers - Hibernian

I-a strâns mâna lui Ianis Hagi: „Bravo!” 

După meciul cu Aberdeen, 0-0 sâmbătă, când „tricolorul” debutase în ultimul sfert de oră, managerul lui Rangers încheia: „Avem nevoie de o scânteie”. Miercuri seară, la 2-1 cu Hibs, Steven a conchis: „Astăzi, am avut scânteia. Scânteia a fost Hagi”. 

L-a schimbat pe Ianis în minutul 87 pentru a-i oferi un „standing ovation”. Gerrard i-a strâns mâna și i-a dat o palmă ușoară: „Bravo!”. Salvase echipa. Îl salvase și pe el poate. La șapte puncte, Rangers încă speră să o ajungă pe Celtic. Mai are o restanță de jucat. Și încă două confruntări cu liderul. Prima, chiar acasă, pe 15 martie.  

+1 FOTO

„O finalizare desăvârșită, în plasa laterală, chiar lângă bară. Ianis Hagi are personalitate, caracter, curaj. Și dacă sunt doi adversari lângă el, tot face jocul să pară foarte ușor. E un jucător inteligent. Dacă acesta a fost startul său și vrea să continue la fel, de-abia aștept să-l văd din nou jucând! 

Jocul său crește. După pauză, a fost mult mai puternic. Un jucător curajos, caută mingea, o cere și o primește în orice parte a terenului ar fi” 
Steven Gerrard, manager Rangers

Vezi și:

VIDEO+FOTO Ianis Hagi a marcat de ziua „Regelui” și s-a bucurat precum tatăl lui în '94!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FOTO: facebook.com/IanisHagi/

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
thomassystem
thomassystem  •  06 Februarie 2020, 12:45

De la Gascoine încoace nu au mai văzut fanii lui Rangers cum arată un geniu la față. Un trimis al parazeilor pe pământ scoțian. *** A înnebunit Scoția. A venit Mesia la Glasgow să salveze pe Rangers.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

swedan
swedan  •  06 Februarie 2020, 12:26

Bravo tot Asa !

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  06 Februarie 2020, 11:51

Ianis ar fi vedeta in campionatul Moldovei...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează