INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

VIDEO Stoian, gol senzațional pentru Crotone » A marcat dintr-o lovitură liberă executată de la peste 30 de metri!

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2016 18:11

Crotone a pierdut partida disputată în deplasare la Cagliari, scor 1-2, în etapa a șaptea din Serie A, într-un meci în care Adrian Stoian a înscris primul gol din acest sezon al campionatului italian.

Stoian a intrat pe teren cu un sfert de oră înainte de final, la scorul de 2-0 pentru Cagliari și a redus din diferență în minutele de prelungire ale meciului. 

VIDEO cu golul lui Stoian

Mijlocașul român de 25 de ani a reușit un gol spectaculos, dintr-o lovitură liberă executată de la peste 30 de metri, însă Crotone nu a mai reușit să revină.

Transferat de la Steaua  în această vară, Valentin Cojocaru a fost rezervă la Crotone, formație aflată pe ultimul loc în Serie A, cu un singur punct după șapte meciuri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează